vera

Euronews és Classica

Kérdés

Szeretném megtudni az igazi okát annak, hogy nem szolgáltatja a Telekom az Euronews magyar nyelvű adását a Telekom. Felháborítónak és inkorrektnek tartom az ilyen eljárást és mindezt úgy, hogy nem értesítik az előfizetőket arról, hogy az általuk szolgáltatott és a szerződés megkötésekor fennálló állapotban önkényesen változtatnak.

Mihamarabb kérek visszajelzést arról, hogy egyrészt mikor hozzák helyre ezt a hibát, másrészt milyen indokkal zárják el ezt a hírcsatornát a tv nézőktől.

A másik kérdésem pedig az, hogy miért nem a Mezzo csatornát veszik be a kínálatba, amikor annak a csatornának a kínálata sokkal gazdagabb, nem beszélve arról, hogy rendszeresen vannak magyar vonatkozású koncertek és közvetítések, míg a Classica kizárólag archív és majdnem mindig nagyon gyenge kép és hangminőségben fogható.

Fentiek miatt elég sok előfizetőt fognak veszíteni véleményem szerint hamarosan.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Hello @vera, nem egyszerű, amit feszegetsz :D

először is a fórum nem Té ügyfélszolgálat, ügyfelek vagyunk, mint te, így hivatalos válaszra itt hiába vársz

másodszor azért nehezek a kérdéseid, mert a hátteret nem adja ki a Té, az kábé a műsorszolgáltatók (Euronews, Classica, Mezzo) és az elosztók (Té és a többiek) üzleti titka. örök sláger, hogy a műsorszolgáltatók minden évben próbálnak egyre többet kérni a csatornáikért, vagy legalábbis változtatnak a csomagajánlataikon. az elosztó szolgáltatók pedig igyekeznek minél több csatornát minél olcsóbban beszerezni, hogy ne kelljen többet fizetniük, így fizetnünk, de az alapfelállás miatt minden évben vannak változások (új csatik be, régi csatik ki). így az ügyfélszolgálaton sem kapsz többet :( szerencsére a szokásos éves csatornakínálat mozgások alapján már viszonylag sok infónk van.

a kérdéses csatik sajnos rétegcsatornák, nézettségük lényegében nulla (tehát a sok előfizetőt veszítenek miatta az csak nyuszisan áll, aki az 1,2, sok számokat ismeri :D). az Euronews mókolt valamit május végén, abból lett az angol nyelv elérhető (ahogyan btz írta), ami egyébként az azóta eltelt 3 hétben két nézőnek tűnt fel (és te vagy a második).

a Mezzo-Classica kérdésről meg annyit, hogy nem tudjuk, mennyibe kerülnek ezek, és melyikért mennyien mennyit fizetnének. ez azért fontos, mert egy csatorna általában akkor olcsó/fő, ha az elosztó mindenkinek adja (ekkor pár 10 - pár száz Ft/fő, amit az elosztó minden ügyfele után fizet a műsorszolgáltatónak, tehát összességében ***** sok, amit nyilván mindannyian ki kell fizessünk, akkor is, ha az előfizetők 99,999%-át nem érdekli). ha minicsomagban adják, akkor sokszor annyiba kerül/fő (ekkor csak azok fizetnek az elosztónak, akik megrendelik, de ők úgy, mint egy katonatiszt :D). utóbbit tudom elképzelni, de a Classica sem lehetett túl sikeres, a Té lezárta a minicsomagos értékesítését, így nem hiszem, hogy belevágna helyette egy újba. egy csere során ráadásul legalább annyian reklamálnak a csere miatt, mint amennyien korábban a nem csere miatt

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

A magyar és nem magyar csatornák eloszlása végett maradtak az angol nyelvű változat megtartása mellett. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most