csilla2000 Posztolva ekkor: 2017. július 12. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. július 12. Azt szeretném megkérdezni, hogy az Rtl Gold csatorna benne van a T-home tv digitális kinálatában, ha igen, akkor hol? Én próbáltam behozni, de azt irta ki, hogy nincs hozzáférésem, ez mit jelent? Köszönöm a válaszokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 teherwagon Posztolva: 2017. július 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 12. Hello @csilla2000, a szuper családi hd-ban van benne. ha nem ilyened van, akkor válts, ha ilyened van, mégsem megy, akkor keresd a Tét, és segítenek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. július 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 12. Mivel átalakult a csatorna ezért benne kell hogy legyen, az hogy nincs hozzáférésed azt jelenti hogy az általad fizetett tv csomagnak ez nem része. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
csilla2000
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Rtl Gold csatorna benne van a T-home tv digitális kinálatában, ha igen, akkor hol? Én próbáltam behozni, de azt irta ki, hogy nincs hozzáférésem, ez mit jelent? Köszönöm a válaszokat.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.