csilla2000 Posztolva ekkor: 2017. július 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. július 12. Azt szeretném megkérdezni, hogy az Rtl Gold csatorna benne van a T-home tv digitális kinálatában, ha igen, akkor hol? Én próbáltam behozni, de azt irta ki, hogy nincs hozzáférésem, ez mit jelent? Köszönöm a válaszokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. július 12. Megosztás Posztolva: 2017. július 12. Mivel átalakult a csatorna ezért benne kell hogy legyen, az hogy nincs hozzáférésed azt jelenti hogy az általad fizetett tv csomagnak ez nem része. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 teherwagon Posztolva: 2017. július 12. Megosztás Posztolva: 2017. július 12. Hello @csilla2000, a szuper családi hd-ban van benne. ha nem ilyened van, akkor válts, ha ilyened van, mégsem megy, akkor keresd a Tét, és segítenek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
csilla2000
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Rtl Gold csatorna benne van a T-home tv digitális kinálatában, ha igen, akkor hol? Én próbáltam behozni, de azt irta ki, hogy nincs hozzáférésem, ez mit jelent? Köszönöm a válaszokat.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.