Posztolva ekkor: July 12, 2017 Azt szeretném megkérdezni, hogy az Rtl Gold csatorna benne van a T-home tv digitális kinálatában, ha igen, akkor hol? Én próbáltam behozni, de azt irta ki, hogy nincs hozzáférésem, ez mit jelent? Köszönöm a válaszokat. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
5 Posztolva: July 12, 2017 Hello @csilla2000, a szuper családi hd-ban van benne. ha nem ilyened van, akkor válts, ha ilyened van, mégsem megy, akkor keresd a Tét, és segítenek. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: July 12, 2017 Mivel átalakult a csatorna ezért benne kell hogy legyen, az hogy nincs hozzáférésed azt jelenti hogy az általad fizetett tv csomagnak ez nem része. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Rtl Gold csatorna benne van a T-home tv digitális kinálatában, ha igen, akkor hol? Én próbáltam behozni, de azt irta ki, hogy nincs hozzáférésem, ez mit jelent? Köszönöm a válaszokat.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon