Wity

Mobilinternet

Kérdés

 Feltöltökártyás vagyok. Egy hónappal ezelőtt váltottam GoNetM-ről  Maraton 500 MB-ra, azóta nem működik a mobilnetem. Az alkalmazásban mutatja, hogy van még 471 MB, de nem tudom használni. Mi lehet a baj?

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Wity

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Óóóó várj, hogy ez nem jutott hamarabb eszembe. :D

ÁSZF szerint.

"A Maraton eseti adatopciók benne foglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagokhoz, s hang szolgáltatás mellé igénybe vett adatdíjcsomagokhoz (lezárt csomagokhoz is) és a Domino Fix díjcsomaghoz egyaránt használhatók.A Maraton eseti adatopciók bármilyen típusú adatforgalomra felhasználhatóak. A Maraton eseti adatopciókban foglalt adategyenlegek érvényessége megegyezik a SIM kártya érvényességével, a bennfoglalt adatforgalom ez alatt az idő alatt használható fel. A Maraton eseti adatopciók használatának további feltétele, hogy a SIM kártyán aktív netszolgáltatás legyen, akár hang díjcsomagban foglalt adat, akár hangszolgáltatás mellé igénybe vett adatdíjcsomag, akár – a Domino Fix esetében - technikai internet elérés formájában. Amennyiben a netszolgáltatás deaktiválódik, a Maraton opció egyenlege nem vészel, azonban csak a netszolgáltatás újraaktiválása után használható tovább."

Ügyfélszolgálaton keresztül aktiváltatni kell a Technikai netet és akkor menni fog a Maraton. Vagy átváltasz Domino Fix csomagra abban alapból van Technikai net.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia! Köszönöm a választ, de be van kapcsolva az MMS szolgáltatás. Esetleg kapcsoljam ki és újra be? Üdv!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia!

Kapcsold be az MMS szolgáltatást utána indítsd újra a telefont, valamiért kell a Maraton mellé, egy másik fórumon is ez volt a megoldás. :)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most