Wity Posztolva ekkor: 2017. augusztus 8. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. augusztus 8. (szerkesztve) Feltöltökártyás vagyok. Egy hónappal ezelőtt váltottam GoNetM-ről Maraton 500 MB-ra, azóta nem működik a mobilnetem. Az alkalmazásban mutatja, hogy van még 471 MB, de nem tudom használni. Mi lehet a baj? Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 8. Szerkesztő: Wity Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 10. Óóóó várj, hogy ez nem jutott hamarabb eszembe. ÁSZF szerint. "A Maraton eseti adatopciók benne foglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagokhoz, s hang szolgáltatás mellé igénybe vett adatdíjcsomagokhoz (lezárt csomagokhoz is) és a Domino Fix díjcsomaghoz egyaránt használhatók.A Maraton eseti adatopciók bármilyen típusú adatforgalomra felhasználhatóak. A Maraton eseti adatopciókban foglalt adategyenlegek érvényessége megegyezik a SIM kártya érvényességével, a bennfoglalt adatforgalom ez alatt az idő alatt használható fel. A Maraton eseti adatopciók használatának további feltétele, hogy a SIM kártyán aktív netszolgáltatás legyen, akár hang díjcsomagban foglalt adat, akár hangszolgáltatás mellé igénybe vett adatdíjcsomag, akár – a Domino Fix esetében - technikai internet elérés formájában. Amennyiben a netszolgáltatás deaktiválódik, a Maraton opció egyenlege nem vészel, azonban csak a netszolgáltatás újraaktiválása után használható tovább." Ügyfélszolgálaton keresztül aktiváltatni kell a Technikai netet és akkor menni fog a Maraton. Vagy átváltasz Domino Fix csomagra abban alapból van Technikai net. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Wity Posztolva: 2017. augusztus 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 11. Hálás köszönet Roli82! Működik! ?☺ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 9. Szia! Kapcsold be az MMS szolgáltatást utána indítsd újra a telefont, valamiért kell a Maraton mellé, egy másik fórumon is ez volt a megoldás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Wity Posztolva: 2017. augusztus 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 10. Szia! Köszönöm a választ, de be van kapcsolva az MMS szolgáltatás. Esetleg kapcsoljam ki és újra be? Üdv! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Wity
Feltöltökártyás vagyok. Egy hónappal ezelőtt váltottam GoNetM-ről Maraton 500 MB-ra, azóta nem működik a mobilnetem. Az alkalmazásban mutatja, hogy van még 471 MB, de nem tudom használni. Mi lehet a baj?
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: WityLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.