Blöki Posztolva ekkor: 2017. augusztus 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. augusztus 16. Sziasztok ! Tegnap bekötötték nálam a 250/20-as internetet ! Hát így sikerült... Ja megjegyzem,hogy ugyanazt a sebességet mértem mint az előző előfizetésemnél,hát nem vicces ! A készüléket kicserélték valami modernebbre,ami már tudja a wifit is (SAGEMCOM márkájú ) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 20. Ekkor: 2017. 08. 16. at 18:56, Blöki írta: Tudsz ajánlani ilyen wifit,ami megbízható? http://www.tp-link.com/hu/products/details/cat-11_Archer-T1U.html ...ez talán ? Hát ha gyors adatátvitelsz akarsz akkor valami olyasmi kell amiből több hosszú antenna lóg ki. De legalább két antenna van benne. Az ethernet kábel bevezetése lehet olcsóbb mint egy jó stick. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 20. Ekkor: 2017. 08. 16. at 18:56, Blöki írta: Tudsz ajánlani ilyen wifit,ami megbízható? http://www.tp-link.com/hu/products/details/cat-11_Archer-T1U.html ...ez talán ? Elméletben a te általad adott is elmegy 250-ig de ha van közben egy-két fal akkor bajos lehet. Egy antennás volta is ront a hatékonyságán, Ez kb a routerrel egy szobában vagy levő kapcsolathoz jó, ha nincs sok eszköz a wifin. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. Szia -Milyen eszközzel mérsz sebességet ? Telefon vagy pc ? -Wifi-n vagy kábelen mérsz ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Blöki Posztolva: 2017. augusztus 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. (szerkesztve) Hello! pc -n ,és wifin keresztül ! De a szomszédnál is ezt mérem,akinek kisebb a net csomag előfizetése Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 16. Szerkesztő: Blöki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. Nah és a szomszéd mennyit mér nálad ? Okay viccet félre téve. Kábelen csatlakozva 1Gbit kapcsolatot mutat itt neked vagy mást ? Wifin is többet kéne mérned legalább egy 100 mbit körül. Milyen Pc ez ? mik vannak benne ? milyen wifi stb stb Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. Kábelen, 2.4 ghz wifin és 5 ghz wifin ezeket mérem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Blöki Posztolva: 2017. augusztus 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. (szerkesztve) Rádugtam laptopot,és ugy 95/20 lett ! Amit kérdeztél ott nekem csak 130 mbps mutat... 300 mbps -os wifis modemmel (tplink) Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 16. Szerkesztő: Blöki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. Ez a wifi de mit mutat a kábelesre ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Blöki Posztolva: 2017. augusztus 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. (szerkesztve) 100 mbps-t mutat ! Most én úgy csinálom,hogy a kábel ami bejön a telekomtól az belemegy a modembe,az újba,onnan lan kábellel laptopba ! Szóval akkor ez az eredmény fogad ! Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 16. Szerkesztő: Blöki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. Hát ez elég harmatos így, ennyit tud a géped sajnos. 100 helyett 1 gbit kéne mutatnia kábelen kezdésnek hogy jók legyünk, akkor tudnál 100 mbit feletti sebességet mérni. Az a 95/20 as mérés teljesen korrekt a 100-as háló kártya mellé. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Blöki Posztolva: 2017. augusztus 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. Köszi!Most megpróbálom azt hogy a számítógépet dugom össze a lan kábellel!Valószínű a számítógépemben levő hálókártya az tudja a 1 gbps-t,és akkor meglesem mi lesz ! a modemem amit kaptam annak tudnia kellene ezt a sebességet vagy nem ? ezt hogy deríthetem ki ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. Sagemcomnak tudnia kell ezt a sebességet amire előfizettél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Blöki Posztolva: 2017. augusztus 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. Nah mi történt ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Blöki Posztolva: 2017. augusztus 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. (szerkesztve) Segits nekem,hogy akkor mit kéne csinálom hogy wifin keresztül is ilyen fajin legyen a netem. 1gbps jelzett kapcsolatnak igy..számitogép,lan,modem... A wifi stick az egy tplink 300 mbps...lehet ez a lassuu neki? Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 16. Szerkesztő: Blöki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Blöki Posztolva: 2017. augusztus 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. bocsi kicsit sokáig tartott összedugnom a dolgokat ...a szomszéd is messze van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. Kábelen ahogy látom rendben vagyunk ez korrekt így, wifi stick kevés lesz valami olyan wifi kéne ami tud 5ghz is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Blöki Posztolva: 2017. augusztus 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 16. (szerkesztve) Tudsz ajánlani ilyen wifit,ami megbízható? http://www.tp-link.com/hu/products/details/cat-11_Archer-T1U.html ...ez talán ? Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 16. Szerkesztő: Blöki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Blöki
Sziasztok !
Tegnap bekötötték nálam a 250/20-as internetet ! Hát így sikerült...
Ja megjegyzem,hogy ugyanazt a sebességet mértem mint az előző előfizetésemnél,hát nem vicces !
A készüléket kicserélték valami modernebbre,ami már tudja a wifit is (SAGEMCOM márkájú )
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
18 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.