gombilaci Posztolva ekkor: 2017. augusztus 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. augusztus 20. (szerkesztve) Tudja valaki ,hogy a csatorna hangja mikor lesz javítva? Napok óta mind a két hangsáv kritikán aluli ,VHS minőségű! Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 20. Szerkesztő: gombilaci Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2017. december 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. december 27. A csatorna pár napja azt írta nekem ,hogy már hetekkel ezelőtt rendbetették a hangot! Ehhez képest gyakorlatilag pont olyan moslék ,mint volt. Az ott dolgozó hangmérnökök is megérik a pénzüket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2017. november 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 28. Szánalmas egy banda ez! Most már válaszra sem méltatnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2017. november 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 29. Nemrég ránéztem. Talán picit jobb , de engem nagyon zavar ,hogy pl. a magas hangok kompletten hiányoznak. Bántja a fülem. A csatorna is elismerte ,hogy hiba van és elkezdik javítani. De milyen érdekes ,hogy azóta nem válaszolnak egy megkeresésemre sem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
gombilaci
Tudja valaki ,hogy a csatorna hangja mikor lesz javítva?
Napok óta mind a két hangsáv kritikán aluli ,VHS minőségű!
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: gombilaciLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
28 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.