gombilaci Posztolva ekkor: 2017. augusztus 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. augusztus 20. (szerkesztve) Tudja valaki ,hogy a csatorna hangja mikor lesz javítva? Napok óta mind a két hangsáv kritikán aluli ,VHS minőségű! Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 20. Szerkesztő: gombilaci Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 foxylady Posztolva: 2017. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 22. Szia @gombilaci! Nem tudom, milyennek kell normál állapotban lennie, mert nem szoktam nézni a Da Vinci Learning-et, de jelezted már a 1414-en, hogy valami nem stimmel a hanggal? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 szaboadam Posztolva: 2017. október 2. Megosztás Posztolva: 2017. október 2. (szerkesztve) Üdv! Nálunk is megjelent a hibajelenség, bejelentettem. Úgy néz ki nem a T-nél van a gond. Szerkesztve ekkor: 2017. október 2. Szerkesztő: szaboadam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2017. október 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 22. Szerintetk mennyi hónap vagy év kell ,hogy valaki megcsinálja a hang hibát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. október 22. Megosztás Posztolva: 2017. október 22. @gombilaci Bejelentetted, ahogy tanácsolták? Van hibajegyed? Nálam Saton, TVGO-n nem tapasztalok semmilyen minőségi elválzozást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2017. október 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 22. (szerkesztve) Igen, bejelentettem. Mellesleg ,amikor volt lehetőségem ránézni, akkor ***** directen is ilyen volt. Most néztem tvgo-n. Még mindig rossz! Nem tudom ,hogy aki nem észleli az mennyire igénytelen a minőségre vonatkozóan. Ég és föld a hang más csatornához viszonyítva. Egyszerűen rossz hallgatni. Szerk.: Micsoda vicc már ez hogy a ******* kiírva három betűvel kitakarja az oldal?? Melyik nagyeszűnek volt ez az ötlete,hogy ez így legyen és ne tudjunk normálisan beszélgetni?? Szerkesztve ekkor: 2017. október 24. Szerkesztő: ahammer konkurencia említése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. október 22. Megosztás Posztolva: 2017. október 22. (szerkesztve) @gombilaci Sony fülhalgatóval most meghalgattam ismét. TV-n és Telefonon TVGO-val. Semmi "VHS" minőséget nem érzékelek, pedig adtam rá kicsivel több hangerőt is. OFF A konkurencia emlegetése itt tilos. Nem akarják, hogy a konkurencia dolgai itt ki legyenek tárgyalva. Értendő ez pozitív vagy negatív értelemben is. Jobb is ez így szerintem. Lehet úgy is említeni, hogy "egy másik szolgáltatónál" vagy "a konkurenciánál" stb... ON Szerkesztve ekkor: 2017. október 22. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2017. október 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 22. Akkor az van ,hogy te valamiért nem hallod ,hogy az nem olyan mint a többi. Hogy miért, azt neked kell tudni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. október 22. Megosztás Posztolva: 2017. október 22. @gombilaci Vedd fel valamivel, hogy mit hallasz és tedd fel a Youtubera, vagy valami megosztóra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 gombilaci Posztolva: 2017. október 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 22. Analóg módon nem tudok olyan minőségben felvenni,hogy vissza hallgatva elfogadható legyen. Digitálisra most nincs lehetőségem. Inkább kérdezz meg rokonokat , ismerősöket is hátha nekik elhiszed amit mondok(mondunk). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. október 22. Megosztás Posztolva: 2017. október 22. @gombilaci Én elhiszem. Rákérdezek másoktól is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. október 22. Megosztás Posztolva: 2017. október 22. Hello, meghallgattam (saton, középkategóriás ledeken, valamint hazimozi erősítőn), én sem hallom a különbséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 gombilaci Posztolva: 2017. október 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 22. Csináltam telefonnal egy analóg fevételt (találtam hozzá appot) Az első 12mp a DOQ, utána van a DaVinci. Tisztán hallható, hogy a da vinciben szinte nincs magas tartomány. Ugyanez van tvgo és iptv -n is. https://drive.google.com/file/d/0B8HnPBRFAbw6Mk9SVFhMRjRaeWM/view?usp=drivesdk Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. október 22. Megosztás Posztolva: 2017. október 22. @gombilaci Így mikrofonnal felvéve elég "doboz" szerű hangot hallok. De a Doku sem sokkal jobb ezen a felvételen. Keresek én is valami appot, de TVGO-ról nem biztos, hogy ki tudom grabbelni. Majd talán este a Sat boxról PC vonal bemenetén át. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gombilaci Posztolva: 2017. október 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 22. (szerkesztve) Vettem a fáradságot és kerestem kábelt. Ez a felvétel a Cisco RCA kimenete és a Noti hang bemenete segítségével készült. az első 20mp a Da vinci , utána jön 20 mp DOQ. Ha valaki erre azt mondja ,hogy egyforma a minőség ,akkor tényleg menjen dokihoz. https://drive.google.com/open?id=0B8HnPBRFAbw6SmtvVlJqT3JhRTA Szerkesztve ekkor: 2017. október 22. Szerkesztő: gombilaci Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. október 22. Megosztás Posztolva: 2017. október 22. (szerkesztve) @gombilaci Megkérdeztem pár embert, a küldött mintát elküldve nekik. Tényleg jobb a minősége a DoQ-nak. A DaVinchinél hallható egy kis alapzaj, de azt mondják, hogy nem a vészes kategória. Én magam szinte alig hallok különbséget, de többször végighallgatva én is mintha hallani vélném. A saját TVGO-n és satTV-n hallgatva pedig semmi különbséget nem hallok, így szerintem ez nem globális probléma. Szerkesztve ekkor: 2017. október 22. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 gombilaci Posztolva: 2017. október 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 22. Írtam a csatornának ... Várom a választ. Az alapzaj szerű valami olyan benne ,mint amikor le van a béka se..e alá húzva a hang bitráta. Ez hozhatja magával azt is, hogy a magas tartomány szinte nincs is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. október 23. Megosztás Posztolva: 2017. október 23. Írd majd meg, mit mondott a csatorna. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 gombilaci Posztolva: 2017. november 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 13. Hetente türelmet kérnek , mert összetett folyamat a hang megjavítása. Érdekes ,hogy ez máshol cirka 24-48 óra alatt megvan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 szaboadam Posztolva: 2017. november 15. Megosztás Posztolva: 2017. november 15. (szerkesztve) Én is érdeklődve várom a fejleményeket. Nálunk egy időben eltűnt, (fentebb írtam, hogy be is jelentettem a problémát) aztán most ismét megjelent, ezúttal igencsak hangsúlyosan. Kíváncsi vagyok, mit reagál a csatorna... Szerkesztve ekkor: 2017. november 15. Szerkesztő: szaboadam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 szaboadam Posztolva: 2017. november 28. Megosztás Posztolva: 2017. november 28. Egy kis frissítés: az elmúlt egy hétben nem jelentkezett, ma ismét megjelent nálunk a hanghiba a fent említett csatornán. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2017. november 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 28. Szánalmas egy banda ez! Most már válaszra sem méltatnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 szaboadam Posztolva: 2017. november 29. Megosztás Posztolva: 2017. november 29. Ma volt szerencsém nekem is meghallgatni egy másik szolgáltatónál is a csatorna hangját. A hibajelenség ott is fennállt. Sajnos a T csak annyit tud tenni, hogy jelzi a gondot a műsorszolgáltató felé, más lehetősége nincs, hiszen a kapott jelet változatlan formában továbbítja az előfizetők felé. Gondolom a csatornánál meg nem ítélik olyan súlyosnak a gondot, hogy siessenek megoldani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. november 29. Megosztás Posztolva: 2017. november 29. @szaboadam Én meghalgattam a küldött hangmintákat, de csak minimális különbségeket észleltem, zavarónak sem találtam a hallottakat. Egy online fültesztet is csináltam nemrég, amit 99%-osra teljesítettem, de azt is csak azért, mert elnyomtam a gombot, de ez már 1 másodperc után világos volt, hogy rosszat nyomtam, így sejtettem hogy nem lesz 100%-os, de a végén meglepődtem, hogy csak az az egy mellényomásos volt a tévesztésem, amúgy perfekt lettem volna. Szóval botfülü sem vagyok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gombilaci Posztolva: 2017. november 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. november 29. Nemrég ránéztem. Talán picit jobb , de engem nagyon zavar ,hogy pl. a magas hangok kompletten hiányoznak. Bántja a fülem. A csatorna is elismerte ,hogy hiba van és elkezdik javítani. De milyen érdekes ,hogy azóta nem válaszolnak egy megkeresésemre sem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 szaboadam Posztolva: 2017. november 29. Megosztás Posztolva: 2017. november 29. (szerkesztve) 13 minutes ago, btz said: @szaboadam Én meghalgattam a küldött hangmintákat, de csak minimális különbségeket észleltem, zavarónak sem találtam a hallottakat. Egy online fültesztet is csináltam nemrég, amit 99%-osra teljesítettem, de azt is csak azért, mert elnyomtam a gombot, de ez már 1 másodperc után világos volt, hogy rosszat nyomtam, így sejtettem hogy nem lesz 100%-os, de a végén meglepődtem, hogy csak az az egy mellényomásos volt a tévesztésem, amúgy perfekt lettem volna. Szóval botfülü sem vagyok. Zavarni engem sem zavar, nyugodtan nézem a csatornát ettől függetlenül. Csak a hiba "furcsasága" keltette fel a figyelmemet. Egyébként egy picit valóban javítottak is rajta ez hallható. Nekem egyébként olyan hatású mintha alacsonyabb lenne a hang bitrátája a kelleténél, ezért egy kicsit "mosottabb" hatású, másszóval elvesznek a magasabb hangok. Szerkesztve ekkor: 2017. november 29. Szerkesztő: szaboadam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
gombilaci
Tudja valaki ,hogy a csatorna hangja mikor lesz javítva?
Napok óta mind a két hangsáv kritikán aluli ,VHS minőségű!
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: gombilaciLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
28 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.