Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Net+ TV+Telefon


Kisrozi1975

Kérdés

Sziasztok, egy társasházban lakom, ahol a Telekomnak van egy kiváló szolgáltatása. internet, tv optikai szálon stb. A ház egy kereszteződésben (mellett közvetlenül, sarki ház). 2 Hét múlva átköltözünk a szemközti sorházba. Ez a mi utcánkból nyíló zsák utcában szintén sarki ház :-) . Ha kinézek az ablakon , szemben a villanypóznáról hozták a jelenlegi otthonunkba a szolgáltatást. Szeretnék erre a szolgáltatásra előfizetni a szemközti házban, de nem lehet. Az ügyintéző szerint az utcában( az új lakás zsákutcája)  nincs lehetőség az előfizetésre. Kissé értetlen vagyok, légvonalban az oszloptól ugyan olyan távolságban vagyunk. Mikor megvettük a házat, almomban nem gondoltam volna, hogy ilyen jellegű gondjaink lesznek. Mivel a párom otthonról dolgozik, szükséges lenne jó minőségű net.

Tudom a fentiek elég hülyén hangzanak, de ez tényleg egy valós probléma. Ha bármilyen kiépítési költség adódna, azt is szívesen vállalnánk . Ha valaki tudna segíteni, vagy konkrétan érdeklik az adatok, szívesen egyeztetnék vele.

 

Beszúrok egy képet az eszközről , amiről a házunk ( jelenlegi társasház 64 lakója kapja a jelet ) . valaki meg tudja mondani mi ez ?  Az utcában 2-3 oszloponként van egy :-)

Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is .

 

IMG_20170825_183103.jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

9 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Az ügyfél közvetlenül nem beszélhet műszaki szakemberrel, és olyan , mintha nem is lenne fontos egy új előfizető. Kicsit elkeserítő, pedig jeleztem azt is, hogy szívesen vállalnék kiépítési költséget is. Nagyon kell a munkához a net.  A poén, hogy a jelenlegi lakásunkba becsöngetett egy ügynök hétfőn, hogy nem szeretnék e váltani Telekomra , mert a házban csak ketten fizetnek jelenleg elő . Mondtam neki , hogy dehogynem , csak a szemközti házban :-)))) Hát nem biztatott túlzottan.  Jó lenne találni valakit aki vagy segítene, vagy el tudná magyarázni, hogy miért nem lehet.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...