Enemy Posztolva ekkor: 2017. szeptember 4. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. szeptember 4. Sziasztok! ZTE Speedport Entry 2i digitális elosztón hogyan kell a telefont"élesíteni".A Phone1 csatlakozót összekötöttem a telefon készülékkel,de nem volt volt vonal,a Telephony led sem világított.A telefon egy Gigaset A120-as.Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Enemy Posztolva: 2017. szeptember 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 5. Ekkor: 2017. 09. 04. at 10:06, btz írta: Üdv @Enemy Ezt a szolgáltatónak kell megtenni. Ha a telephony led már világít és akkor sincs vonal, akkor majd tegyél be képet a telephony (VOIP) beállításokról. Üdv! Ma beszéltem a szolgáltatóval,kiderült analóg a telefon vonal ezért csak splitteren keresztül van vonalam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 4. (szerkesztve) Üdv @Enemy Ezt a szolgáltatónak kell megtenni. Ha a telephony led már világít és akkor sincs vonal, akkor majd tegyél be képet a telephony (VOIP) beállításokról. Szerkesztve ekkor: 2017. szeptember 4. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Enemy
Sziasztok!
ZTE Speedport Entry 2i digitális elosztón hogyan kell a telefont"élesíteni".A Phone1 csatlakozót összekötöttem a telefon készülékkel,de nem volt volt vonal,a Telephony led sem világított.A telefon egy Gigaset A120-as.Köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.