tmirci Posztolva ekkor: 2017. szeptember 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. szeptember 20. Szerettem volna egy UE43MU1602 Smasung készüléket vásárolni, de hiába indítom el az igényt, nem kapok visszahívást Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2017. szeptember 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 20. 2 órája, teherwagon írta: Hello @tmirci, elvileg pár napon belül hívnak, ez letelt már? ha nem, akkor türelem, hívnak majd. viszont ne várj sokat, ha egy héten belül semmi, akkor kérj segítséget chaten ( a Té oldalán böngészd a telókat, és megjelenik) Vagy hívd a 1414-et és érdeklődj a leadott rendelésről, ha nem látják megrendelik újra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. szeptember 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 20. Hello @tmirci, elvileg pár napon belül hívnak, ez letelt már? ha nem, akkor türelem, hívnak majd. viszont ne várj sokat, ha egy héten belül semmi, akkor kérj segítséget chaten ( a Té oldalán böngészd a telókat, és megjelenik) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. szeptember 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 22. Hello @tmirci, viszont sem a chaten, sem a 1414-en nem látják azonnal, hogy rendeltél, azért javasoltam, hogy várj legalább pár napot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
tmirci
Szerettem volna egy UE43MU1602 Smasung készüléket vásárolni, de hiába indítom el az igényt, nem kapok visszahívást
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.