Kenyeresné Ágoston Katalin Posztolva ekkor: 2017. október 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. október 8. Szeretném lejárt hűségidőm módosítani viszont a folyamat végén mindig ezt a hibát kapom: Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.5.1 500 Internal Server Error The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. október 9. Megosztás Posztolva: 2017. október 9. Hello @Kenyeresné Ágoston Katalin, a Té chatjét javaslom, ők segítenek, ha módosítani akarsz (böngészd a Té oldalán a telókat, és megjelenik) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. október 8. Megosztás Posztolva: 2017. október 8. @Kenyeresné Ágoston Katalin Javaslom az ilyesmit telefonon vagy személyesen intézd. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kenyeresné Ágoston Katalin Posztolva: 2017. október 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 8. Legszívesebben azt tenném de külföldön vagyok még jó pár hónapig és mivel az én nevemen van a szerződés ezért más nem tudja intézni helyettem. Ezért csak az online megoldás jöhetne szóba. Még egy hetet várok és ha utána sem oldódik meg akkor írásban felmondom a szolgáltatást és utána nem az én nevemre lesz újrakötve és akkor már lehet nem is ennél a szolgáltatónál. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kenyeresné Ágoston Katalin
Szeretném lejárt hűségidőm módosítani viszont a folyamat végén mindig ezt a hibát kapom:
Error 500--Internal Server Error
From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
10.5.1 500 Internal Server Error
The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.