Baraba Posztolva ekkor: 2017. október 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. október 18. Üdv ! Barbara vagyok.. ma jöt egy sms a telomra hogy 19648ft lejárt tartozat mutatt..hogyan? mikor semmilyen csekkett nem kaptam meg.. ? és ez nekem nagyon soknak tünik.. hogyna tudom lemondani??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. október 18. Megosztás Posztolva: 2017. október 18. Szia! Ezt a leggyorsabban a 1414 tudnád tisztázni a 3.2.3. menüpontban díjtartozással kapcsolatos ügyintézés részen, hogy mi is ez! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Baraba Posztolva: 2017. október 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 18. SZERETNÉM MEG SZÜNTETNI AZ ELŐFIZETÉSEMET .... ÉS ASZT JOG LEHET VISSZA MONDANI ?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Baraba Posztolva: 2017. október 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 18. ÉN FELHIVTAM ÖKET ÉS ASZT MONDTÁK HOGY EGSZER KÜLDTEK 5990 FORINTOS CSEKET UTÁNA MEG 14000 FORINTOS CSEKKET DE NM JÖTT MEG.. DE ÉN NM SZERETNÉM ÉS IG INTERNETEN KERESZTÜL NEM LEHETNE ?? MEG NEM TUDOM AZ ÜGFÉL AZONOSITOMAT AZT AZ ÖT SZÁMOT.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. október 18. Megosztás Posztolva: 2017. október 18. Online felületen is betudod fizetni de ahhoz meg kellene az 5 számból álló kódod. A másik lehetőség, hogy átutalod de ehhez is kellene tudni pár adatot. Esetleg kérd, hogy postázzák ki újra és egyeztesd le a címed is biztos ami biztos alapon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Baraba Posztolva: 2017. október 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 19. én nm fogok ennyi összeget ki fizetni.... én le szeretném azzonnal mondani.. én mást nem is szeretnék csak aszt hogy lemondhassam... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. október 19. Megosztás Posztolva: 2017. október 19. Ha hűség időd van még , akkor kötbér megfizetése mellet felmondhatod, ha nincs bármikor felmondhatod a 1414 telefonszámon, persze előtte tisztázni kell ezt az összeget. Amúgy mobil élőfizetésről van szó? Ha igen, nem árt tudnod, hogy amennyiben nem fizeted be a tartozást, le fogják tiltani az előfizetésed is illetve a telefonodat is, végső szakaszban behajtó céghez kerül a kintlévőség. Ha otthoni előfizetésről van szó, ott is egy idő után lekapcsolják a szolgáltatásaidat, és a tartozás szintén behajtó céghez kerül, ha jogos a Telekom követelése. Vizsgáltasd ki az ügyet, írj nekik egy emailt itt 30 napon belül válaszolnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Baraba
Üdv ! Barbara vagyok.. ma jöt egy sms a telomra hogy 19648ft lejárt tartozat mutatt..hogyan? mikor semmilyen csekkett nem kaptam meg.. ? és ez nekem nagyon soknak tünik.. hogyna tudom lemondani???
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.