Kopernecky Posztolva ekkor: 2017. október 23. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. október 23. Sziasztok ! Ajánlottam az egyik ismerősömnek a T-s optikát "250 Mbit és telefon alapot,mondván én 7120 forintot fizetek érte és majdnem lehülyézett,hogy nézzem már meg mennyi ! Meg is lepődtem ! Változott volna a díj ? Valaki tud róla ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. október 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 23. Október 20-al változtak az árak, első 3 hónapban némi kedvezménnyel. Köszönd a honatyáknak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Kopernecky Posztolva: 2017. október 23. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 23. Köszönöm a választ ! Azt a köszönetet nemigen tennék ki az ablakba ! Gondolom, előre gondoskodtak róla,hogy január elsejétől csökkentik az ÁFÁ-t és nehogy már jól járjon vele az user ! Csökkentettük is meg ne mis ! Na ezek aztán megvannak minden hájjal kenve ! Van erről valamilyen értesítés,mert én nem olvastam róla sehol !? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. október 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 23. Nem tudok semmilyen értesítésről, mivel ez csak az új belépőket érinti vagy aki hűséget kötne újra új csomagokkal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Kopernecky Posztolva: 2017. október 23. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 23. Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. október 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 23. Nálam 400Ft plusz lesz de majd Januártól meg 0 internet áfa miatt :DD Ki van ez találva elég szépen. Jó múltkorában is volt áfa csökkentés de azonnal jött az Rtl és Tv2 külön díja így megint 0 lett. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Kopernecky Posztolva: 2017. október 23. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. október 23. Hülyének néznek bennünket,de meg is érdemeljük ! Mivel ez nem politikai fórum, így nem fejtem ki,hogy miért is... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kopernecky
Sziasztok !
Ajánlottam az egyik ismerősömnek a T-s optikát "250 Mbit és telefon alapot,mondván én 7120 forintot fizetek érte és majdnem lehülyézett,hogy nézzem már meg mennyi !
Meg is lepődtem ! Változott volna a díj ? Valaki tud róla ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.