Kasza Móni Posztolva ekkor: 2017. november 13. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 13. Sziasztok, érdeklődnék, rendeltem telefont és azt irjátok hogy havidíjas előfizetéssel. Ez mit takar? Mivel nekem már van előfizetésem, nem szeretnék másikat. Tisztelettel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. november 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 13. 3 órája, Kasza Móni írta: Sziasztok, érdeklődnék, rendeltem telefont és azt irjátok hogy havidíjas előfizetéssel. Ez mit takar? Mivel nekem már van előfizetésem, nem szeretnék másikat. Tisztelettel Gondlom webshopos vásárlás volt, és a meglévő havidíjas előfizetésed megújításával akartál venni telefont. Sajnos ez jelenleg hiba, vagy üzletpolitikai okokból nem működik. 1414-es telefonon le tudod mondani a rendelést, vagy nem veszed át. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kasza Móni
Sziasztok, érdeklődnék, rendeltem telefont és azt irjátok hogy havidíjas előfizetéssel. Ez mit takar? Mivel nekem már van előfizetésem, nem szeretnék másikat. Tisztelettel
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.