anonymus

Mi változik az online belépésben december 1-jétől?

Kérdés

Mi változik az online belépésben december 1-jétől?

Ha Telekom fiókoddal (Facebook fiókoddal vagy e-mail címeddel) lépsz be, nem változik semmi!


Viszont abban az esetben, ha hívószámmal vagy MT-azonosítóval szeretnél belépni, már csak az alábbiak szerint lesz lehetőséged megtenni:

Mobil-előfizetés esetén:

  • ha mobilinternet előfizetésedet használod, automatikusan be tudsz jelentkezni online ügyfélszolgálatunkra
  • ha nem mobilinternet előfizetésedet használod, akkor arra a hívószámra küldjük ki az egyszer használatos jelszót, amivel be szeretnél lépni az online ügyfélszolgálatra. 
  • ha nincs nálad a mobiltelefonod, vagy nem tudsz SMS-t fogadni, a korábban megadott kapcsolattartó e-mail-címedre küldjük ki az egyszer használatos jelszót.

Otthoni előfizetés esetén:

  • ha korábban megadtál kapcsolattartó elérhetőséget, akkor arra a mobil hívószámra vagy e-mail-címre küldjük ki az egyszer használatos jelszót
  • ha nem adtál meg kapcsolattartó elérhetőséget, az otthoni előfizetéseddel a személyes adataid megadás után is beléphetsz (az előfizető neve, anyja neve, születési hely, születési idő). Ha a személyes adataid megadása után nem tudsz belépni, javasoljuk, vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot és ellenőrizd az adataidat.

A fenti változás miatt fontos, hogy online ügyfélszolgálatunkon („Beállítások” menüpont, majd „Jelszócsere és biztonságos kommunikáció”) add meg vagy frissítsd a kapcsolattartó telefonszámod és e-mail címed.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ebben pont az lesz a jó, idézőjelben értve, hogy azt a belépési módot teszik körülményesebbé, ami eddig is stabilabban, és jobban működött, mint egy fiók, ahol ömlesztve szerepelnek az előfizetések, és a részletes nézetben bizonyos információk hiányoznak, vagy tévesen vannak feltüntetve.. Arról nem beszélve, hogy a telefonszámmal való belépés gyorsabb, mint Telekom fiókkal.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most