Amadeus

felhasználó jelszavának elküldése nem volt sikeres. A(z) mail.t-online.hu levelezőkiszolgáló válasza: Temporary authentication failure. [px02k.mail.t-online.hu:2017-12-08 12:25:04]

Kérdés

Jó napot.Szerződés váltás után érzékeltem azt a problémát,ami a képen is  látható valamiért a böngészőkből sem elérhető a levelező fiók ami az élőfizetéshez tartózik.Mi okozhatja a problémát?Thunderbird levelező programot használok a program működik rendesen.
Válaszukat előre is köszönöm.

@t-online.hu levél fiók hiba.png

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

A helyzet az hogy egy régi előrefizetés lett átrakva egy másik címre de le lett teljesen cserélve egy jobbra.Nem tudom miért kell a jelszót piszkálják.Nem tudom mi lehet az oka de a jelszó az már nem az ami volt.Ezért is kértem tőlük segítséget, remélem sikerül egy másik jelszót kérnem.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv a fórumon, @Amadeus!

Leellenőriztem a webmail nálam rendben működik. Történt a szerződésváltáskor (ez alatt hosszabbítást kell érteni?) valamilyen módosítás, amely érinthette az e-mail címeket? A hibaüzenet szerint ugyanis átmeneti hitelesítési probléma lépett fel. E-mai fiók  vonatkozásában például költözésnél , ha áthelyezést igényel valaki egyes műszaki hozzáférés típusváltások esetén előfordulhat, hogy megváltozik az e-mail cím és jelszó páros.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most