Kamzim Posztolva ekkor: 2017. december 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 9. Tisztelt szakértő! Feltöltőkártyás mobil telefonomról indított hívás esetén a hívott félnél megjelenik a "korlátozva" felirat , nem a nevet írja ki , hanem zet az üzenetet. Mi lehet az oka és hogyan tudom feloldani. Két feltöltő kártyás telefonnál is ez a jelenség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2017. december 9. Megosztás Posztolva: 2017. december 9. Üdv @Kamzim Ellenőrizd a Telekom online ügyfélszolgálaton, hogy ki van e kapcsolva a "Hívószámkijelzés tiltása" opció. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2018. január 5. Megosztás Posztolva: 2018. január 5. (szerkesztve) Hello, megnéztem a gyerek Domino kártyáján (korábban volt valami kavar, hogy ott nincs vagy nem úgy van, és tényleg ), ott "hívószám küldés engedélyezése" névre hallgat. ez legyen bekapcsolva. ha ez sem segít, akkor meg telómenü, mert az felülírja a központi beállítást. Androidnál menj be a hívásba, jobb felső sarokban 3 pötty, beállítások, valami további vagy egyéb beállítások (verziótól függően), és a saját hívóazonosító megjelenítése legyen "szám megjelenítése" állásban Szerkesztve ekkor: 2018. január 5. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kamzim
Tisztelt szakértő!
Feltöltőkártyás mobil telefonomról indított hívás esetén a hívott félnél megjelenik a "korlátozva" felirat , nem a nevet írja ki , hanem zet az üzenetet. Mi lehet az oka és hogyan tudom feloldani. Két feltöltő kártyás telefonnál is ez a jelenség.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.