Eszes Árpád Posztolva ekkor: 2017. december 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 18. Sziasztok! Olyan problémám van, hogy pár napja kaptam vissza a telefont a szervizből és amikor bekapcsolom a mobil internetet nem működik de még felül a mobil internet jele sincs fent. Mi lehet a probléma? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 zoli62 Posztolva: 2017. december 18. Megosztás Posztolva: 2017. december 18. 2 órája, Eszes Árpád írta: Sziasztok! Olyan problémám van, hogy pár napja kaptam vissza a telefont a szervizből és amikor bekapcsolom a mobil internetet nem működik de még felül a mobil internet jele sincs fent. Mi lehet a probléma? Az APN jól van beállítva? https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3210/hol_talalok_segitseget_a_keszulekem_altalanos_beallitasaihoz___web__net__mms__t_email_ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 zoli62 Posztolva: 2017. december 18. Megosztás Posztolva: 2017. december 18. 11 perce, Eszes Árpád írta: Köszönöm a segítséget de már sikerült orvosolni a problémát Leírhatnás, hogy mi volt a megoldás, hogy másnak is tanulságos legyen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Eszes Árpád Posztolva: 2017. december 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. december 19. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és küldtek egy 4G telepítőt a telefonra, felraktam utána már működött. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Eszes Árpád Posztolva: 2017. december 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. december 18. Köszönöm a segítséget de már sikerült orvosolni a problémát Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. december 20. Megosztás Posztolva: 2017. december 20. Lényeg, hogy gyorsan megoldódott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Eszes Árpád
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy pár napja kaptam vissza a telefont a szervizből és amikor bekapcsolom a mobil internetet nem működik de még felül a mobil internet jele sincs fent. Mi lehet a probléma?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.