Raelag17

Harmadik set top box beüzemlése

Kérdés

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy most rendeltük meg a 3 SET TOP BOXUNKAT és a probléma az, hogy ahova jelenleg ez a BOX kéne oda csak egy internet kábel megy a Routerbe amit Wi-Fi kiterjesztésre használok meg stb...

A MODEM LAN CSATLAKOZÓI:

1. csatlakozót: SET TOP BOX

2. csatlakozót: SET TOP BOX

3. csatlakozót: Internet használat (számítógép) VALAMINT AHOL EZ A SZÁMÍTÓGÉP VAN OTT VAN EGY TP-LINK WR740ND ROUTER EBBE VAN BEDUGVA A MODEMBŐL JÖVŐ KÁBEL ÉS EZZEL A WI-FIT TERJESZTEM KI)

4. csatlakozót: TP-LINK WR740N Eszközök használatára pl:. (laptop--> Azért használom a laptopot kábelen mint Wi-Fin keresztül mert így stabilabb nekem, mert a kábelt jobban szeretem internetre és játékokra használni stb.. (+ HA A MODEMBŐL JÖVŐ KÁBEL VAN BEDUGVA A LAPTOPBA NEM MŰKÖDIK AZ INTERNET KAPCSOLAT CSAK A ROUTEREN KERESZTÜL STABIL), Smart TV, valamint még egy  Konzol---> Azért használom itt a kábelt mivel a konzolon a Wi-Fi kapcsolat nem valósul meg már mindent próbáltuk csak kábelen működik!)

Milyen megoldást lehetne kitalálni, hogy működjön a BOX a másik helységbe?

Tudom ez így bonyolult, de sajnos a ház elosztása nem valami tökéletes és csak így tudtuk megoldani, lehet meglehetne oldani, de nincs semmilyen eszközünk amivel pl:. kábeleket tudnánk vágni vagy úgy rendezni, hogy tökéletes legyen!!!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

két féle van: 10/100 és 1000-es. Én a gigásat venném, mert a Telekom fejleszt mindenütt, szóval lassan elérhető lesz nagyobb csomag is sztem.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

@root és az mindegy milyen Mbit sebességű? (100NETÜNK VAN)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Veszel egy 5 portos switchet. Kihúzod a a wifi kiterjesztéses UTP-t, bedugod a switchbe. Mellédugod a TP linket és a 3. boxot és kész.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most