monimama63 Posztolva ekkor: 2018. január 22. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. január 22. Tisztelt Telekom ügyintéző! Ma délelőtt egy számomra ismeretlen 30-as számról a következő üzenetet kaptam. "Emergency call! Please call me!" Egyéb okok miatt felhívtam, de rettenetesen rossz hangminőséget tapasztaltam. Mi ez az üzenet? Kell e aggódnom? Válaszukat köszönöm! V. F. M. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2018. január 23. Megosztás Posztolva: 2018. január 23. Hello @monimama63, valami átverési kísérlet, az biztos. mi volt a 30-as szám? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 dptrsk Posztolva: 2018. január 23. Megosztás Posztolva: 2018. január 23. Szerintem egy időseknek/gyerekeknek szánt telefon előre beállított SOS gombjára lett (tévesen) beállítva a te számod, s valaki megnyomta véletlenül készülékkel való ismerkedés közben, s jött neked az előre beállított SMS. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
monimama63
Tisztelt Telekom ügyintéző!
Ma délelőtt egy számomra ismeretlen 30-as számról a következő üzenetet kaptam. "Emergency call! Please call me!"
Egyéb okok miatt felhívtam, de rettenetesen rossz hangminőséget tapasztaltam.
Mi ez az üzenet? Kell e aggódnom?
Válaszukat köszönöm!
V. F. M.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.