Márffy Magdolna Posztolva ekkor: 2018. január 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. január 25. Tisztelt Telekom! Van egy Xiaomi Redmi mobilom amin nem tudom olvasni az sms-eket.Kiirja:Send to mi bug for analysis..Pontosan nem tudom idézni de valami ilyet ir ki.Ugyanezzel a simkartyával mas telefonban működik minden.Mit kell átállitanom?Köszönöm a segitéget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. január 25. Megosztás Posztolva: 2018. január 25. @Márffy Magdolna Törölni kell a cache-t és az SMS kezelő alkalmazás adatait, esetleg szükség szerint frissíteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Márffy Magdolna
Tisztelt Telekom!
Van egy Xiaomi Redmi mobilom amin nem tudom olvasni az sms-eket.Kiirja:Send to mi bug for analysis..Pontosan nem tudom idézni de valami ilyet ir ki.Ugyanezzel a simkartyával mas telefonban működik minden.Mit kell átállitanom?Köszönöm a segitéget!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.