tanonc78 Posztolva ekkor: 2018. január 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. január 27. Sziasztok! Telomat a520f frissítettem egy újabbra odinon keresztül erre de már nem tudom használni a biztonsági mappát sem az s healtet sem. Más fórumon azt mondták nézem meg a KNOX garanciát aminek elvileg 0x0 kell lennie. Nekem 0x1 van. Egy apkval néztem meg amit ott javasoltak. Mit lehet tenni? Hogyan lehet vissza állítani ezt vagy mi a teendő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 dptrsk Posztolva: 2018. január 28. Megosztás Posztolva: 2018. január 28. 18 órája, tanonc78 írta: Sziasztok! Telomat a520f frissítettem egy újabbra odinon keresztül erre de már nem tudom használni a biztonsági mappát sem az s healtet sem. Más fórumon azt mondták nézem meg a KNOX garanciát aminek elvileg 0x0 kell lennie. Nekem 0x1 van. Egy apkval néztem meg amit ott javasoltak. Mit lehet tenni? Hogyan lehet vissza állítani ezt vagy mi a teendő. Én úgy tudom a KNOX 0x1-et nem lehet visszacsinálni. Ha 0x1 az állapot, az azt jelenti, hogy nem hivatalos gyári firmware került a készülékre, ezzel a garancia is semmisé válhatott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
tanonc78
Sziasztok! Telomat a520f frissítettem egy újabbra odinon keresztül erre de már nem tudom használni a biztonsági mappát sem az s healtet sem.
Más fórumon azt mondták nézem meg a KNOX garanciát aminek elvileg 0x0 kell lennie. Nekem 0x1 van. Egy apkval néztem meg amit ott javasoltak.
Mit lehet tenni? Hogyan lehet vissza állítani ezt vagy mi a teendő.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.