Dabtep

Garanciás laptop tisztítás

Kérdés

Kedves Fórumozók!

 

1 éve vásároltam egy laptopot a Telekomtól, ezért most már itt az ideje picit kitisztítani. Viszont 3 év garancia van rá, ami, ha jól sejtem ugrik, ha elviszem egy szervizbe tisztításra. Egy eléggé drága laptopról van szó, tehát a tisztítást nagyon szeretném elvégezni a karbantartás végett. Megkérdeztem a Telekomot ott azt mondta egy úriember, hogy kitisztítják, de mentsek le mindent, mert gyári visszaállítást kell csinálniuk. A gépen több mint 1 terrabájt adat és program van, amit nem szeretnék sehova sem feltenni, mivel rengeteg a személyes dolog. Felmerült a külső tároló használata, de nekem sajnos nincsen ekkora méretű külső tárolóm, ha lenne se tenném rá, mert a programokat újratelepíteni rengeteg időbe kerülne. A kérdésem az lenne, hogy valakinek lenne egy alternatív ötlete vagy esetlege tanácsa a számomra? Lehetséges-e úgy elvinni egy szakszervizbe, hogy a garancia maradjon?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Nem tudom megmondani neked, telefonon rákérdeztem anno (HP gép). Ott azt mondták nyugodtan vegyem ki, úgy küldtem be nem volt gond.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

HP laptopom van, ha elviszem egy HP szakszervizbe, ott kérésre kiszedik a tárhelyeket? Van a laptopban hdd és ssd is. Ha ez megoldható, akkor szerintem ez lenne a legjobb megoldás :)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Annyival egészíteném ki hogy a szerviz úgy általánosságban nem vállal felelősséget az adatokért.  Annyit tehetsz meg hogy kiveszed a hdd-t belőle. Bizonyos gyártóknál a hdd/ssd/ ram kivétel csere nem okoz gari vesztést. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most