viktoriakohalmi91@gmail.co Posztolva ekkor: 2018. február 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. február 25. Sziasztok! Huawei p10 lite_ról lenne szó.. Kissé tudatlan vagyok.. Mivel nem vásároltam egyenlőre sd v memóriakártyát a készülékhez, és az alkalmazásim végett már alig van hely a telefonomon, ezt később is megtehető? VIKI Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2018. február 25. Megosztás Posztolva: 2018. február 25. Szia! A leírások szerint 32 GB-os a tárhely, ezt azért nem könnyű telerakni, de lehetséges. Sajnos a mostani telefonok (illetve inkább az Android verzió) nem igazán enged alkalmazásokat telepíteni a micro SD kártyára, de valószínűleg nem is azok foglalnak sok helyet, hanem a fotók és a zenék (esetleg filmek, videók). Ezeket viszont lehet a micro SD kártyára tenni, sőt a fényképező alkalmazásban beállítható, hogy alapból a kártyára mentsen. SD kártyát bármikor be lehet tenni, de ilyenkor csak egy SIM kártya lehet a telefonban. A telefon tárhelyéről át lehet helyezni a fájlokat a kártyára, ha kell a hely. Ehhez kell egy jó fájlkezelő, nekem a gyári nem praktikus, nekem ez vált be: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphainventor.filemanager A kártya kapacitását neked kell eldönteni, viszont ha videókat készítesz, vagy sok filmet nézel, akkor ajánlott a Class 10 sebességű. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
viktoriakohalmi91@gmail.co
Sziasztok! Huawei p10 lite_ról lenne szó.. Kissé tudatlan vagyok.. Mivel nem vásároltam egyenlőre sd v memóriakártyát a készülékhez, és az alkalmazásim végett már alig van hely a telefonomon, ezt később is megtehető? VIKI
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.