Tüttő Norbert Posztolva ekkor: 2018. március 22. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. március 22. Tisztelt szolgáltató. Szerettem volna beköttetni az ip tv szolgáltatást. 50 megabites netem van ami igazából bondingos. 25 megabit körül jön rézen a többi lte. Azt mondják nem lehet. A szomszédomban ugyan ez van s ott meg megy az ip tv is. Hogy is van ez? A másik kéréds hogy esetleg Galambok község kossuth lajos utcájában mikor várható optikai fejlesztés ha egyáltalán várható ilyen szolgáltatás? válaszát elöre is köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. március 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. március 22. Akkor kezdjünk számolni 25 mbit abból 1-2-3 box maradna 12 talán. + vonalat se tudjuk mennyire *****. Bocs de erre én sem engedném Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. március 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. március 22. (szerkesztve) Az nem bondingos (vagyis más értelemben bondingos, mert a T-nél nem az LTE+DSL kombót értik bonding alatt) Amúgy pedig ne akarj DSL-en IPTV-t én is csak ezt tudom mondani. Szerkesztve ekkor: 2018. március 23. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2018. március 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. március 23. (szerkesztve) 8 órája, Tüttő Norbert írta: Tisztelt szolgáltató. Szerettem volna beköttetni az ip tv szolgáltatást. 50 megabites netem van ami igazából bondingos. 25 megabit körül jön rézen a többi lte. Azt mondják nem lehet. A szomszédomban ugyan ez van s ott meg megy az ip tv is. Hogy is van ez? A másik kéréds hogy esetleg Galambok község kossuth lajos utcájában mikor várható optikai fejlesztés ha egyáltalán várható ilyen szolgáltatás? válaszát elöre is köszönöm. Valószínű nálad a gyorsító opció van ,a hogy btz fórumtárs írta, rendelj inkább sat-ot. ,) Szerkesztve ekkor: 2018. március 23. Szerkesztő: ApaFia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Tüttő Norbert Posztolva: 2018. március 25. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. március 25. (szerkesztve) Köszönöm a válaszokat. Kezdjük az elején. 1 érpáron kb 30 mega. ide van hajtva a második is. Akkor egy kicsit mélyebre. Már unom a satos boxok állandó cseréjét hibáit. A 4g gyorsitós rendszer meg egyenlő a kalap *****al. Szét akad, nem megy a mobil része stb. Tehát ha bondingan 2 érpár kihajtva az már közel 60 mega. A mostani vonal stabil, kicsit zajos de stabil. A zaj forrása is meg van holnap orvosolják. Amugy ez a gyorsítós huawei megoldás egyenlő a ***** pofozással. Semmire való. Szerkesztve ekkor: 2018. március 27. Szerkesztő: Danka Sértő / káromkodó kifejezés a hozzászólásban Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2018. március 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. március 25. 2 órája, Tüttő Norbert írta: Köszönöm a válaszokat. Kezdjük az elején. 1 érpáron kb 30 mega. ide van hajtva a második is. Akkor egy kicsit mélyebre. Már unom a satos boxok állandó cseréjét hibáit. A 4g gyorsitós rendszer meg egyenlő a kalap szarral. Szét akad, nem megy a mobil része stb. Tehát ha bondingan 2 érpár kihajtva az már közel 60 mega. A mostani vonal stabil, kicsit zajos de stabil. A zaj forrása is meg van holnap orvosolják. Amugy ez a gyorsítós huawei megoldás egyenlő a ***** pofozással. Semmire való. Értem mit szeretnél.Most már csak addig kell a vasat ütni még meleg bonding gal. Sok sikert! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.