vakrepulo Posztolva ekkor: 2018. május 4. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. május 4. üdv kérdeznék: sőt konkrétat kérdeznék, hátha úgy könyebb rá a válasz: pl ha mo-ról hívom pl svájcot az nekem X ft-ba kerül. Ha ausztriából hívom svájcot, akkor az eu roaming szabályozás szerint szintén X ft-ba fog kerülni, vagy eltérhet attól? köszi vakrep Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2018. május 7. Megosztás Posztolva: 2018. május 7. (szerkesztve) Hello @vakrepulo, normál esetben úgy lenne, ahogyan dptrsk írta, csak éppen bekavar, hogy Svájc nem EU. szóval ha svájci számot hívsz itthonról, akkor a díjcsomagodnál érvényes nemzetközi hívás Svájcba. ha Ausztriából hívsz svájci számot, akkor meg az onnét érvényes nemzetközi hívás Szerkesztve ekkor: 2018. május 7. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 vakrepulo Posztolva: 2018. május 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. május 7. köszi teherwagon közben sajnos én is hasonlóra jutottam ezen beszívtam egy 10-est, de mindegy így jártam egyébként szerintem tök értelmetlen dolog, mert teljesen szembemegy az eu szabályozás elveivel, hogy bárhol vagy az eu-ban ugyan annyiért telefonálsz ezek szerint az elv valójában az, hogy: bárhol vagy az eu-ban ugyan annyiért telefonálsz ha a másik fél is az eu-ban van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2018. május 7. Megosztás Posztolva: 2018. május 7. Szívesen (kár, hogy későn) én közel 20 éve szívtam meg nagyon, azóta figyelek a részletekre. Dél-Afrikában voltunk, és az okos asszonykám titokban minden nap cseverészett kicsit az anyóssal, mondván vállalati csomag, alig fizetünk valamit. aha, a Té akkori forgalomfigyelése pár nap múlva hívott, hogy minden rendben van-e, mert az addig átküldött adatok szerint 200-nál járunk. ja, és fizessünk már be valamicskét, mert levágják a vonalat az elv meg pontosabban az, hogy ha külföldön vagy, de az EU-ban, akkor bármilyen EU-s számot annyiért hívsz, mint itthon a nem Tés mobilt (tehát a hívott EU-s szám bárhol lehet a világban, nem kell az EU-ban tartózkodnia) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dptrsk Posztolva: 2018. május 6. Megosztás Posztolva: 2018. május 6. (szerkesztve) A Mo->Svájc esetén pedig nemzetközi hívás díja kerül számlázásra. Én így értelmezem az ÁSZFt, de a biztonság kedvéért 1414et is megkérdezheted Szerkesztve ekkor: 2018. május 7. Szerkesztő: dptrsk Téves információ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
vakrepulo
üdv
kérdeznék: sőt konkrétat kérdeznék, hátha úgy könyebb rá a válasz:
pl ha mo-ról hívom pl svájcot az nekem X ft-ba kerül. Ha ausztriából hívom svájcot, akkor az eu roaming szabályozás szerint szintén X ft-ba fog kerülni, vagy eltérhet attól?
köszi
vakrep
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.