MonsteQ Posztolva ekkor: 2018. május 11. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. május 11. Üdvözlet! Itt van néhány kép a port megosztásomról, valamiért nem működik. Online Port Checker: "Port 27015 is closed." IPv4 Címem: 192.168.1.69 Társítani kívánt port: 27015 Mi a gond ezzel pontosan? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. május 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 12. @MonsteQ Üdv! Akkor kb mostantól ráérek. PM-ben küldheted a TView adatokat, illetve javaslom adj meg egy Skype vagy Messenger címet, ahol TVW függetlenül kommunikálhatunk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 MonsteQ Posztolva: 2018. május 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 12. 12 perce, btz írta: @MonsteQ Üdv! Akkor kb mostantól ráérek. PM-ben küldheted a TView adatokat, illetve javaslom adj meg egy Skype vagy Messenger címet, ahol TVW függetlenül kommunikálhatunk. Rendben. Küldöm is, éppen most értem haza. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 MonsteQ Posztolva: 2018. május 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 11. 4 perce, btz írta: @MonsteQ Holnapi nap 18-21 között megfelelő nekem. Amennyiben van alkalmam előbb is akkor jelzem holnap délelőtt még. Addig van időd telepíteni a Teamviewert stb stb Igen, az nekem is jó lesz, köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. május 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 12. Megoldódott. Szokásos szerver oldali dolog, hogy a wanról nem engedi a szerver kliensként visszacsatlakozni a saját hosztot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2018. május 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 11. Üdv @MonsteQ Milyen szerver programhoz kell ez a port? LAN oldalról eléred ezt a szervert ezen a porton? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MonsteQ Posztolva: 2018. május 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 11. 1 perce, btz írta: Üdv @MonsteQ Milyen szerver programhoz kell ez a port? LAN oldalról eléred ezt a szervert ezen a porton? CS:GO Szerverhez. Lan-on teljesen fut hiba mentesen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2018. május 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 11. @MonsteQ Az oprendszer tűzfalán is át van engedve? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MonsteQ Posztolva: 2018. május 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 11. 8 perce, btz írta: @MonsteQ Az oprendszer tűzfalán is át van engedve? Az nekem ki van kapcsolva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2018. május 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 11. (szerkesztve) @MonsteQ Értem, akkor az sem akadályoz. Ha biztos hogy 192.168.1.69 a szerver PC LAN IP címe, akkor a képek alapján megfelelő a portforward. Ugye az online port chackernél a WAN IP címet írod be, nem a LAN... 69-et? Szerkesztve ekkor: 2018. május 11. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MonsteQ Posztolva: 2018. május 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 11. 20 perce, btz írta: @MonsteQ Értem, akkor az sem akadályoz. Ha biztos hogy 192.168.1.69 a szerver PC LAN IP címe, akkor a képek alapján megfelelő a portforward. Ugye az online port chackernél a WAN IP címet írod be, nem a LAN... 69-et? Igen, azt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2018. május 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 11. @MonsteQ Sajnos akkor nem jut több dolog az eszembe. Teamviewer meetinget tudok javasolni egy előre megbeszélt időpontban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MonsteQ Posztolva: 2018. május 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 11. 1 perce, btz írta: @MonsteQ Sajnos akkor nem jut több dolog az eszembe. Teamviewer meetinget tudok javasolni egy előre megbeszélt időpontban. Ezért nem értem én se. Viszont egyszer rájöttem még régebben ismerősömnél, hogyan kell de elfelejtettem. Csak ennél a routernél kell ennyit dolgozni vele, más routernél nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2018. május 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 11. @MonsteQ A kép alapján jól van beállítva ez is. Többet csak Teamvieweres remote belenézés után tudnék mondani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MonsteQ Posztolva: 2018. május 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 11. 1 perce, btz írta: @MonsteQ A kép alapján jól van beállítva ez is. Többet csak Teamvieweres remote belenézés után tudnék mondani Rendben, ha tudna egy időt mondani akkor megpróbálnék intézkedni ez ügyben is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2018. május 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 11. (szerkesztve) @MonsteQ Holnapi nap 18-21 között megfelelő nekem. Amennyiben van alkalmam előbb is akkor jelzem holnap délelőtt még. Addig van időd telepíteni a Teamviewert stb stb Szerkesztve ekkor: 2018. május 11. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
MonsteQ
Üdvözlet! Itt van néhány kép a port megosztásomról, valamiért nem működik.
Online Port Checker: "Port 27015 is closed."
IPv4 Címem: 192.168.1.69
Társítani kívánt port: 27015
Mi a gond ezzel pontosan?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
15 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.