Szamosi Tamás

IPTV nincs minden csatorna.

Kérdés

Sziasztok!

Lenne egy problémám már vagy 4 hete. Sagem modemem van és egy dlink routerem. az Iptvbox  a Sagem modemhez kapcsolódik. Bekapcsolom minden remekül üzemel, de egy idő után a IPBOX-on csak pár adó működik pl. DunaWordHD, M5 HD. A többi pl RTLHD, sima Rtl izaura tv stb nem. 

A telekom már 4szer orvosolta a hibát távolról. Kb 1 napig működik majd megint kezd vacakolni. Most újra jeleztem ,erre azt mondták, húzzam ki a Dlink routeremet, mert az okozhatja a hibát. Szerintetek is? Pár éve volt már ilyen problémám akkor modem csere segített. Azt modják vészüzemmodba kapcsol az ipbox (vagy a modem ) és csak bizonyos "Streamcsatornát" fog, mert gyenge a jel. Nem lehet ,hogy a modem tunerje rossz abban a frekvenciatartományban? Miért nem cserélik ki legalább próbából a modemet vagy az ipboxot. Nem ezt vártam a telekomtól. Idáig nem így kezeltek. Nagoyn kedvesek meg minden, de ha már 4szre sem lett jó nem kéne cserélni valamelyiket? Ja és mindez csak azóta van ,hogy gyorsabb netre kapcsoltak. A nettel nincs gond.

 

Válaszokat előre is köszönöm

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Igen az volt a baj, hogy nem volt rendes átvitel. A zárt dobozban találtunk egy rossz csatlakozást. Azért még megnézem a Modem átvitelét megint.

 

Köszönöm Szépen

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Posztolva: (szerkesztve)

Azt tudom javasolni, hogy ha ilyen van s a javitás után 72 órán belül jelentkezik újra a hiba, NE új hibajegyet vetess fel, hanem kérd, hogy a régi hibajegyet nyissák újra, hisz a hiba nem hárult el.

A sagemcom HGW vonali adatairól tudnál egy képet feltölteni?

Ha F@st 3686 típusod van, akkor: 192.168.0.1-belépés után- kapcsolat fül alatti értékek

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: dptrsk

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most