Kovács Kálmánné

szolgáltatás lemondása

Kérdés

Tisztelt Telekom!

Szolgáltató váltás miatt az új szolgáltató már március 8-ával  lemondta az Önöknél lévő internet és telefon  szolgáltatásomat.

MT azonosítóm: ********

Sajnos, most tudtam meg, hogy a tv-csomagot nekem kellett volna lemondani - azt még mindig fizetem, pedig március 8. óta nem is használom.

Letöltöttem a szolgáltatás lemondó nyilatkozatot. Az van rajta, hogy ehhez szükséges a Telekom tulajdonát képező berendezések átadás-átvételi nyilatkozata is. Ezt azonban nem találom a honlapjukon.

Kérem segítségüket, hogy hol találom ezt a nyilatkozatot.

Szeretném még tudni, hogy online be lehet-e küldeni a szolgáltatás lemondó nyilatkozatot valahova, vagy személyesen kell felkeresni a legközelebbi ügyfélszolgálatot.

Köszönettel: Kovács Kálmánné

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Danka
Személyes adatok megjelenítése

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Posztolva: (szerkesztve)

Tud róla a Magyar Posta, és nem számít fel semmit sem, MPL üzleti inverz ( visszáru ) csomagként kerül feladásra melyet nyomon is lehet követni így látható az is, hogy mikor érkezett be és vették át a csomagot, a csomag a 1239 Budapest Waberer's -Bilk logisztikai központ Európa út 6. C1raktárba megy vissza.

A címiratot akár az ügyfél is kitöltheti otthon, az online cím írat kitöltővel amit a posta is használ, és ezt kinyomtatva, a postán szépen le olvassák a vonalkódot, rá kerül a plecsni , kész is van. Bontottam már szerződést a Telekomnál és más szolgáltatónál is, sehol nem kellet fizetni a visszaküldésért, csak dobozt kellet kérni azt meg a szolgáltató biztosítja a postáknak.

Képernyőfotó 2018-05-17 - 23.51.31.png

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Posztolva: (szerkesztve)

Üdvözletem!

Lemondást a 1414 ( menün térkép ) telefonszámon is el lehet indítani, ezt követően 8 napon belül le kell adni az eszközöket ami a szolgáltatáshoz tartozik, ezt megteheti bármelyik személyes ügyfélszolgálaton ahol adni fognak egy  átadás-átvételi nyilatkozatot az átvett eszközökről ezt meg kell őrizni. Másik opció, hogy nem az üzletbe viszi be,hanem a postára, ahol jelzi, hogy a Telekomnak szeretne feladni csomagot kér egy dobozt abba bele helyezi a leadni kívánt eszközöket, ez az opció is díjmentes, erről is kap egy feladó vevényt amit meg kell őrizni. Végezetül kapni fog egy utolsó számlát Júniusi hónapban, azt majd be kell fizetni, és lényegiben ennyi.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most