Bazsika Posztolva ekkor: 2018. május 27. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. május 27. Üdv! Vásároltam egy televíziót részlet fizetésre a meglévő előrefizetésem mellé.Szeretnék több részletet befizetni egyszere hogyan, és hova tudom ezt megtenni? Köszönöm a válaszokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 SzaboGabbo Posztolva: 2018. május 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 27. Szia! Beutalod és betelefonálsz, hogy hova könyveljék az összeget. Viszont ha van nyitott számlád, először azt fogják belőle rendezni. Telekom alkalmazáson keresztül is ki tudod fizetni, de csak a teljes fentmaradó összeget. Vagy postán, Telekom ablaknál. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. május 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 27. 1 órája, Bazsika írta: Üdv! Vásároltam egy televíziót részlet fizetésre a meglévő előrefizetésem mellé.Szeretnék több részletet befizetni egyszerre hogyan, és hova tudom ezt megtenni? Köszönöm a válaszokat. Szia! Amikor megjelenik a törlesztő részlet a webes felületen, le tudod "nyitni" és lesz ott egy lehetőség, hogy befizetés egy összegben, arra rákattintasz és bankkártyával kiegyenlíted. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Bazsika
Üdv!
Vásároltam egy televíziót részlet fizetésre a meglévő előrefizetésem mellé.Szeretnék több részletet befizetni egyszere hogyan, és hova tudom ezt megtenni?
Köszönöm a válaszokat.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.