Tetra99 Posztolva ekkor: 2018. június 12. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 12. Üdv! Van a telekomtól kapott Huawei Ha35 routerem. Szeretnék portot nyitni egy ts3 szervernek. De nem tudom kinyitni a portokat, pedig végigcsináltam mindent és nem működik. Hogy tudnék portot nyitni?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2018. június 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 18. @Tetra99 Küldj egy képet is róla (itt a fórumban tudod csatolni) Ha tényleg NAT, akkor a 1414-en kérheted a NAT-olás megszüntetését. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 btz Posztolva: 2018. június 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 18. @Tetra99 Igen. Ez sajnos NAT Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 btz Posztolva: 2018. június 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 18. (szerkesztve) @Tetra99 Igen ott. Vagy a nat@telekom.hu email címen Szerkesztve ekkor: 2018. június 18. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 btz Posztolva: 2018. június 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 18. @Tetra99 Szivesen. További kérdés esetén is várunk a fórumon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2018. június 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 14. Üdv @Tetra99 Tedd fel ide képernyőképekben, hogy mit csinátál, mert így nem tudjuk megmondani, hogy mit rontottál el. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2018. június 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 18. @Tetra99 Felmész egy what is my ip oldalra a sok közül és megnézed mi az IP-d, rákattintasz a részletekre, ha ott a hostnamenél olyasmi szerepel hogy nat pool akkor natolva vagy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Tetra99 Posztolva: 2018. június 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 14. ez után a porttest.net oldalán ellenőriztem de azt írja, hogy a port zárva Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. június 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 16. Fut a TS3 szerver? Windows tűzfal nem tiltja a portot és a servert? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Tetra99 Posztolva: 2018. június 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 18. Igen futott a ts szerver és a tűzfal direkt ki volt kapcsolva Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. június 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 18. @Tetra99 Ellenőrizd hogy NAT-olt e az IP címed Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Tetra99 Posztolva: 2018. június 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 18. Ezt hogy tudom ellenőrizni?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Tetra99 Posztolva: 2018. június 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 18. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Tetra99 Posztolva: 2018. június 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 18. Rendben. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Tetra99 Posztolva: 2018. június 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 18. Igen azt irja hogy natolt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Tetra99 Posztolva: 2018. június 18. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 18. De akkor a 1414 en lehet kérni ennek a megszüntesét?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 SGabi Posztolva: 2020. május 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. május 13. 45 perce, btz írta: Ez tényleg nem natolt és ha jól látom, koaxos. Aztbtudom javasolni, hogy próbálj meg új klienst új verzióval és próbáld meg a DMZ funkciót a routereden. Ha az a sajátgéped LAN IP címe és úgy sem megy, akkor nem port átírási hiba. Rendbe, próbálkozom, hátha így sikerül. Nagyon köszönöm a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 SGabi Posztolva: 2020. május 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. május 13. Üdv, Hasonló problémával küzdök én is .. Kb 4 napja megadta magát a torrent. leszedtem, vissza tettem egy régi verziót. Mindent beállítottam, tűzfalon engedélyezve, stb. Elméletileg nyitottam port-ot a routeren. Az hogy seed érzékeli, de se le se fel nem tölt semmit. Kérhetnék ebben segítséget. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. május 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. május 13. 3 órája, SGabi írta: Üdv, Hasonló problémával küzdök én is .. Kb 4 napja megadta magát a torrent. leszedtem, vissza tettem egy régi verziót. Mindent beállítottam, tűzfalon engedélyezve, stb. Elméletileg nyitottam port-ot a routeren. Az hogy seed érzékeli, de se le se fel nem tölt semmit. Kérhetnék ebben segítséget. Köszönöm! Üdv Ellenőrizd te is, hogy NAT-olt e az IP címed Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 SGabi Posztolva: 2020. május 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. május 13. 22 perce, btz írta: Üdv Ellenőrizd te is, hogy NAT-olt e az IP címed Az elméletileg rendben van. Már nincs ötletem mi lehet a gond, mert eddig problémanetesen töltöttem le és fel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. május 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. május 13. 12 perce, SGabi írta: Az elméletileg rendben van. Már nincs ötletem mi lehet a gond, mert eddig problémanetesen töltöttem le és fel. Ez tényleg nem natolt és ha jól látom, koaxos. Aztbtudom javasolni, hogy próbálj meg új klienst új verzióval és próbáld meg a DMZ funkciót a routereden. Ha az a sajátgéped LAN IP címe és úgy sem megy, akkor nem port átírási hiba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Tetra99
Üdv!
Van a telekomtól kapott Huawei Ha35 routerem. Szeretnék portot nyitni egy ts3 szervernek. De nem tudom kinyitni a portokat, pedig végigcsináltam mindent és nem működik. Hogy tudnék portot nyitni??
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
20 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.