Miamano90 Posztolva ekkor: 2018. június 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 20. Sziasztok! Érdeklődnék, hogy aki mostanában rendelt készüléket kiszállítással, mennyi idő volt, mire átvehette a készüléket? Én már három hete megrendeltem egy telefont, még mindig "Szállításra vár". Köszi a válaszokat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. június 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 20. Szia! Házhoz szállítási csoportot kérdezd meg munkanapokon munkaidőben a +36-30-930-30-30 telefonszámon a 2.0 menüpontban, megrendelés azonosítódra szükség lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2018. június 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 21. Hello @Miamano90, ha mobilszolgáltatáshoz rendelted és nem előrendelés vagy hiánycikk, akkor már régen nálad kellene lennie (1-2-3 munkanap alatt mindig megkapom). ha otthoni Tés cucchoz rendelted, akkor viszont akár 30 nap lehet. én a helyedben 3 hét után mindenféleképpen hívnám őket, hogy mire számíthatok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Miamano90 Posztolva: 2018. június 21. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. június 21. Szia! Megoldódott, ma kiszállították. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Miamano90
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy aki mostanában rendelt készüléket kiszállítással, mennyi idő volt, mire átvehette a készüléket? Én már három hete megrendeltem egy telefont, még mindig "Szállításra vár".
Köszi a válaszokat!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.