Kóródi Viktor Posztolva ekkor: 2018. június 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 24. Üdv Külföldről szeretnék haza küldeni képet de vmiert nem küldi el a képeket MMS formában azt írja hogy az adatroaming le van tiltva de felhivtam a *104# és azt írja az adatroaming aktív... A telefon egy Samsung galaxy j5 dual sim_es Üdvözlöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 dptrsk Posztolva: 2018. június 24. Megosztás Posztolva: 2018. június 24. A készülék beállításainál az adathasználat roaming esetén be van kapcsolva? A mobilnet beállításoknál engedélyezted a külföldi adathasználatot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kóródi Viktor Posztolva: 2018. június 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 24. A készülöken az adathasznalat roamingot nem lehet bekapcsolni mivel internet sincs rajta mert nincs semmilyen csomagban az öreg azért vette csak hogy telefonálni meg SMS-t tudjon küldeni.. Próbáltam be kapcsolni de teljesen szürke nem lehetséges a bekapcsolása. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2018. június 24. Megosztás Posztolva: 2018. június 24. Engedélyezni kell a mobiladathasználatot, utána bekapcsolható az adatroaming is. Nem kell hozzá mobilinternet, hogy engedélyezni lehessen. Az MMShez adathasználati engedély szükséges, anélkül nem fog menni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kóródi Viktor
Üdv
Külföldről szeretnék haza küldeni képet de vmiert nem küldi el a képeket MMS formában azt írja hogy az adatroaming le van tiltva de felhivtam a *104# és azt írja az adatroaming aktív... A telefon egy Samsung galaxy j5 dual sim_es
Üdvözlöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.