Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Régi csomagról újra


roland222

Kérdés

Hello!

A napokban körbenéztem a weboldalon és azt vettem észre, hogy a jelenlegi internetcsomagunk a NetMánia M-ért 4645 Ft-t (25% kedvezménnyel) fizetünk. Ez ugyebár alapból is több mint ami fel van tüntetve a korábbi otthoni internet csomagok  (Elírás van a fenti sávszélesság :D) között, ott 3658 Ft (gondolom amikor megkötöttük, akkor még annyi volt). Az is feltűnt, hogy 20 Mbit/s helyett csak 10 Mbit/s sávszélességű az internet. Még 2016-ban volt a váltás S-ről (ami 10 Mbit/s) M-re (20Mbit/s) ennek most novemberbe jár majd le a hűségideje. Megnéztem az új díjcsomagok között az otthoni internet 100 amit maximálisan megenged a lakóhelyünknél (Ami 20-nál több szóval nem értem miért csak 10 van, bár 10 a garantált a 100-asnál, de ez most nem lényeg :D). Az otthoni internet 100 ugyebár 4500 Ft tv és telefon mellé, ami mindenképpen jobban megéri, mint a jelenlegi NetMánia M előfizetésünk.

1.  A fő kérdésem ezzel az lenne, hogy a NetMánia M-ről otthoni internet 100 való váltás az minek minősül? Ezzel a hűségidő megsérül bármilyen formában? 2. Plusz az interneten nem találtam arra lehetőséget, hogy váltsam az internet előfizetést úgy, hogy a jelenlegi telefon és Sat tv szolgáltatás maradjon, csak az internet módosuljon. A díjcsomag váltásnál nem tiszta, hogy figyelembe-e veszi az eddigi tv-t és telefont, mivel ott egyből IPTV-t és telefont beajánl, de ha ezekre azt nyomom, hogy nem kérem, akkor felugrik az ár 6000 Ft-ra. Gondolom a csomagváltást a legegyszerűbben személyesen tudom majd megoldani persze, ha nem ütközik a hűségidővel, de hátha tud valaki valamilyen trükköt az online módszerre. 
2.5 vagy Sat tv-re már nem is vonatkozik a telefon-tv-internet kombo?
3. Még két bónusz kérdés, hogy egyáltalán megéri-e a 100-asra váltani, ha megvan az esélye annak, hogy csak 10Mbit/s lesz az internet, bár tudomásom szerint ki van építve megfelelően az infrastruktúra Bakonycsernyén,
4. szóval esetleg lehet, hogy az otthoni felszereléssel van a gond? (pl nem mai darab a HGW  8 éves )

(A csomagokat mutató képnél ne zavarjon meg a 3658 :D 4645-öt fizetünk, csak szemléltetésnek szántam az online díjcsomag váltáshoz)

Köszönöm a segítséget!

csomagjaink.png

dijvaltas.png

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: roland222
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Szia @roland222

Ha díjcsomagot váltasz akkor a hűségidő újraindításával teheted meg. Már csak egy éves hűségidők vannak, két éves csak eszköz vásárlása esetén van. 

A legjobban telefonon tudonád elintézni, személyesen nem fontos bemenni. Megtarthatod a SatTV-t is nem kell IPTV-re váltani és a hárnas kedvezményt is megkapod rá, mivel telefon szolgáltatást is igényveveszel. Így a net 4500ft.

Mindenféleképp megéri 100mbps-re váltani, mivel nálad vdsl2 technológia is elérhető valószínűleg. Illetve megvan rá az esély, hogy dupla érpárral is megoldható ez. Ehhez természetesen új HGW berendezést is kapsz. 

Miután megrendelted, felveszik veled a kapcsolatot a műszakiak és a létesítés során kiderül, hogy pontosan milyen sebességű csomagra van lehetőséged, mert nem minden esetben lehetséges duplaérpárral megoldani, de van olyan is, hogy az adottságok olyanok, hogy nem is szükséges duplaérpár. Ezek a dolgok a helyszini felméréskor dölnek el. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...