Csépányi János Posztolva ekkor: 2018. augusztus 7. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. augusztus 7. Most lett átíratva nevemre az otthoni előfizetés,és nem tudom hozzáadni a Telekom fiókomhoz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2018. augusztus 8. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 8. Hello @Csépányi János, hol akadsz el, nem találod, hogy hol, hogyan lehet megoldani, vagy hozzáadod, de hibaüzenetet kapsz? utóbbi esetben mit? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Csépányi János Posztolva: 2018. augusztus 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 8. TELEKOM FIÓK ADATOK MEGADÁSA ELŐFIZETÉS HOZZÁADÁSA TELEKOM FIÓKHOZ A megadott személyes adatok nem pontosak Biztonsági okokból minden adatot pontosan kell megadnod. Ellenőrizd, hogy mindent helyesen írtál-e be, és figyelj oda, hogy minden adat pontosan megegyezzen az azonosító okmányodon szereplő adatokkal! zonosító okmányodon szereplő adatokkal! TELEKOM FIÓK ADATOK MEGADÁSA ELŐFIZETÉS HOZZÁADÁSA TELEKOM FIÓKHOZ A megadott személyes adatok nem pontosak Biztonsági okokból minden adatot pontosan kell megadnod. Ellenőrizd, hogy mindent helyesen írtál-e be, és figyelj oda, hogy minden adat pontosan megegyezzen az azonosító okmányodon szereplő adatokkal! TELEKOM FIÓK ADATOK MEGADÁSA ELŐFIZETÉS HOZZÁADÁSA TELEKOM FIÓKHOZ A megadott személyes adatok nem pontosak Biztonsági okokból minden adatot pontosan kell megadnod. Ellenőrizd, hogy mindent helyesen írtál-e be, és figyelj oda, hogy minden adat pontosan megegyezzen az azonosító okmányodon szereplő adatokkal! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2018. augusztus 9. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 9. Hello @Csépányi János, szétcsúszott kicsit, de a bevágott szöveg alapján ennek is állambácsi adatbázisával kell stimmelnie, mint a Domino adategyeztetésnek. itt arra ügyelj, hogy karakterpontosan add meg az adataid, tehát a személyid, jogsid nélkül neki se állj. én elcsúsztam már a kisbetűn, nagybetűn, ékezeten, de többen jelezték, hogy a születési hely, cím is problémás lehet. szóval pontosan úgy másolj be mindent, ahogyan a doksin szerepel. ha így sem megy, akkor hívd a Tét, és segítenek Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Csépányi János
Most lett átíratva nevemre az otthoni előfizetés,és nem tudom hozzáadni a Telekom fiókomhoz.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.