Június közepe óta vagyok Telekom előfizető, ADSL Start csomaggal, és egy ZTE Speedport Entry 2i csodával.
Egy olyan problémám lenne hogy az LG tévémnek (55UJ6307, a szolgáltatótól vásároltam) valamiért limiteli a netsebességét... de csak addig amíg újra nem indítom a routert. Eddig csak Netflix-ezéskor vettem észre (hát kábé csak ezzel használom), most megnéztem, az app saját diagnosztikája szerint a sebesség 0.2 körül van, a tévén böngészőből a Speedtest szerint meg 0.4-0.5... de eközben a MacBook-omon meg "tökéletes" a sebesség (30 megáért fizetek elő, aztán átlagosan 15-17-et tud lol), szinte mindig. QoS beállítást néztem, SSID-re volt beállítva, kikapcsoltam de így is ugyanúgy csinálja ezt - és már egyre irritálóbb tbh.
Eleinte csak párnaponta kellett újraindítanom a routert de mostanában minden este sorozatozás előtt le kell tolnom ezt a "szeánszt"... lehet valami beállításprobléma okozza, vagy szimplán a router ilyen hulladék? Mert ha utóbbi akkor inkább veszek egy Asus-t helyette, Tomato-val sosem hagyott cserben...
Kérdés
tDr1v3r
Sziasztok,
Június közepe óta vagyok Telekom előfizető, ADSL Start csomaggal, és egy ZTE Speedport Entry 2i csodával.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.