ptibor Posztolva ekkor: 2018. szeptember 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. szeptember 12. Hello! A www.telekom.hu lapon a Kapcsolat alatt az "Írj nekünk email" formot szépen kitöltöm, minden rendben van, de az ellenőrző kód kép nem jelenik meg, így a levelet nem lehet elküldeni. Ott van a kép helye, csak a kép nem látszik. Valami ötlet, hogy ez mitől van? Előre is kösz: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 ptibor Posztolva: 2018. szeptember 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. Kösz! Edge-el próbáltam és működik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. Szia! Erre gondolsz? Nálam megjeleníti az ellenőrző kódot: Milyen böngészővel próbáltad? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ptibor Posztolva: 2018. szeptember 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. InternetExplorer11 Hivatalos T-Systems-es gép. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. Próbáld meg FireFoxal én azzal néztem. Internet Explorerre nem tudok rá próbálni mert nem Windows rendszert használok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ptibor
Hello!
A www.telekom.hu lapon a Kapcsolat alatt az "Írj nekünk email" formot szépen kitöltöm, minden rendben van, de az ellenőrző kód kép nem jelenik meg, így a levelet nem lehet elküldeni. Ott van a kép helye, csak a kép nem látszik.
Valami ötlet, hogy ez mitől van?
Előre is kösz:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.