jksx

Mobiltelefon vásárlás

Kérdés

Üdv!

Tanulságos történet a tisztelt társaság üzlet és vevő politikájával kapcsolatban.

Szerettem volna egy Samsung Galaxy A7 mobilt vásárolni 2 éves hűség lekötéssel, 'Otthoni előfizetés' opcióval, csakhogy nincs ilyen opció. Végigbogarásztam az összes(!) értékesítésre kínált mobiltelefont (Samsung, LG, Huawei...), ahol mindenütt van otthoni előfizetés mellé köthető vásárlási lehetőség, kivéve két még nem kapható (előrendelhető) típust. Írtam emailt az ügyfélszolgálatra, ahol azt a választ kaptam, hogy üzleti okok miatt rendelhetem meg ilyen konstrukcióban.

Ez alapján akár azt is mondhatták volna, hogy: csak. Mert üzletileg így jó, hogy az ügyfél nem kapja meg a kívánt terméket, ergo nem lesz még 2 évre előfizető (15 évnyi előfizetés után). Ez a tisztelt társaság vevőbarát hozzáállása.

Az már csak mellékesen megemlítendő, hogy a független készülék jóval olcsóbban megvásárolható az első hivatalos(!) forgalmazó boltjában.

Kedves Telekom! Szerencsére a körzetünkben egy másik szolgáltató megkezdte a hálózatának kiépítését. Fenti, minden vevőbarát mentes hozzáállásuknak meg lesz a következménye.

Kérdés egyáltalán érdekli-e önöket az ügyfelek megelégedettsége (mert, ha nem akkor kérném az ISO akkreditációs címkét is eltávolítani minden dokumentumukról, weboldalukról)?!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Üdv!

Köszönöm a választ, azóta láttam a weboldalon a változást. Sajnos tegnap óta az otthoni előfizetéssel megvásárolható telefonkészülékek ára (több típust is néztem) eléggé megdrágult, így részemről már nem aktuális a dolog.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv!

A  Samsung Galaxy A7 64 GB Dual SIM a héten került be a kínálatba!

Otthoni előfizetéshez November 5.-től lehet majd rendelni! Részletre 0 Ft kezdő és 22x4.510 Ft -ért vagy egy összegben 99.220 Ft-ért.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most