Cubesajt

Sagemcom 5655v2 port probléma megoldása

Kérdés

Egy hete váltottam 300 mb/s-es internetre és ezzel kaptam egy új routert is (Sagemcom 5655v2). Minden rendesen működik kivéve a Rainbow 6 Siege. Egy hibaüzenetet dob ki mindig, ami azt jelenti, hogy nem tud a szerverhez csatlakozni, mert az karbantartás alatt van, de ez nem igaz. Szerintem a routerrel van probléma, mert kipróbáltam máshol is és ott rendesen működött. Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet beállítani azt, hogy milyen portokat használjon a router, mert szerintem ez megoldhatja a problémát. Az UPnP-t (Universal Plug and Play) is próbáltam már de ez nem segített.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Lehet hogy máshol natív ipv6 volt vagy teredo és azon kiment. De nyiss neki portokat. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia.

Állítottam be neki új portot, de nem működött. A porthoz azt a portot írtam, amelyiket az R6S oldalán írtak. Az UDP-nél lévőt írtam be (6015). A protokollhoz pedig azt, hogy TCP-UDP-t írtam. Előtte próbáltam sima UDP-vel is, de úgy sem működött.

Képkivágás.PNG

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most