Pistapapa

Sávszélesség emelés/telefon kiszállítás

Kérdés

Üdv!

13-án hosszabbítottam hűséget és rendeltem telefont részletre. Vagyis a szerződés köttetett meg akkor, ugye 15 nap van benne és az, hogy ha műszakilag nem megoldható jelenleg akkor legkésőbb 12.10-re lesz nagyobb sávszélességem. Azt szeretném kérdezni mennyi az átlagos átfutási idő mostanság? Régebben is rendeltem készüléket meg volt sávszélesség emelésem, de nem rémlik, hogy ilyen sokáig tartott volna.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Szia!

Telefonáltam újra és az megtette a hatását, mert pár napon belül a telefon is megjött meg a netet is megemelték, de szerintem ha akkor nem telefonáltam volna még mindig várnék. Igazából annyi történt, hogy megint újradátumozott szerződést láttam a dokumentumaim között a 12.10 nem volt újradátumozva, csak a szerződés kelte és már ezt nem tudtam már mire vélni, szóval betelefonáltam és ott kb azt sem tudta a csávó, hogy mi a helyzet, kérdezte mikor rendeltem meg ilyenek, szóval volt valami elakadás, de végül 23-án telefonáltam, 26-27-én megjött a telefon és 1 napra rá a net is meg lett emelve, szóval minden csodálatos. :)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @Pistapapa, azóta van változás? ha nincs, akkor én a helyedben megkérdezném a Té ügyfélszolgálatot (hosszú idejük van rá, és ezt a hosszú időt is kommunikálják, tehát akár minden rendben lehet, de nehogy valahol valami akadás miatt hiába várj)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most