Pistapapa

Új tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Pistapapa a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Üdv! Jelenleg a tv szolgáltatásom más szolgáltatónal van (*****) ami digitalis kabeltv. 6 db tv van a házunkban amihez 3-hoz van box 5 db regi tipusu tv es egy uj lapos. Tv Go miatt váltanek *****ről Telekomra, de csak ha továbbra is tudom mind a 6 tv-t nézni. Olvastam hogy IPTV csak 3-at tud kiszolgalni. Szoval milyen lehetőségeim vannak Telekomnál?
 2. Szia! Telefonáltam újra és az megtette a hatását, mert pár napon belül a telefon is megjött meg a netet is megemelték, de szerintem ha akkor nem telefonáltam volna még mindig várnék. Igazából annyi történt, hogy megint újradátumozott szerződést láttam a dokumentumaim között a 12.10 nem volt újradátumozva, csak a szerződés kelte és már ezt nem tudtam már mire vélni, szóval betelefonáltam és ott kb azt sem tudta a csávó, hogy mi a helyzet, kérdezte mikor rendeltem meg ilyenek, szóval volt valami elakadás, de végül 23-án telefonáltam, 26-27-én megjött a telefon és 1 napra rá a net is meg lett emelve, szóval minden csodálatos.
 3. Üdv! 13-án hosszabbítottam hűséget és rendeltem telefont részletre. Vagyis a szerződés köttetett meg akkor, ugye 15 nap van benne és az, hogy ha műszakilag nem megoldható jelenleg akkor legkésőbb 12.10-re lesz nagyobb sávszélességem. Azt szeretném kérdezni mennyi az átlagos átfutási idő mostanság? Régebben is rendeltem készüléket meg volt sávszélesség emelésem, de nem rémlik, hogy ilyen sokáig tartott volna.
 4. Küldtek levelet és abban az van, hogy az megszűnik, de hogy majd tájékoztatnak, ha végbement az átállás. Most türelmesen várok.
 5. Üdv! Íme a rövid történet. kb 2 évvel ezelőtt váltottam 50/5-os kábelnet csomagról 125/nemtudom mire. A lányeg, hogy 3 hónap után visszavették a sebességemet 50/5-re egy Vid@net/Telekom szerződés miatt és azóta ez a maximum. Ki lett tolva a hűségidőm ettől az időponttól újra ment a 2 év. Na most jelenleg 3 telekom szolgáltatásom van, mobil, telefon, internet így van kedvezményem is. Most hogy a telefon és internet szolgáltatásom a Kalásznethez kerül így már csak egy Telekom szerződésem marad ezért a mobil számlám növekedni fog, de semmit nem mondhatok le mert kötbért kell fizetnem. Nyilván a Kalásznetnél sem fogok tudni sebességet növelni, de a helyi kábelszolgáltatónál a címemen van 200 mbites net is, plusz most azt látom, ha ma kötnék szerződést a Telekommal a címemen akkor 150/5-ös csomagot kapnék. A kötbér dolgot bevallom őszintén nem vagyok képes felfogni, hogy hogyan követelhet rajtam majd a Telekom/Kalásznet lemondás esetén kötbért egy ilyen szolgáltató csere esetén, azt mondják minden ugyan annyiba fog kerülni de mivel elveszítem a kedvezményemet mégsem. Magyarázza ezt el nekem valaki lécci. Köszönöm
 6. Üdv! Az írásos lemondó nyilatkozatot csak faxon és postai úton lehet elküldeni a szolgáltatónak vagy emailben is? köszönöm
 7. kábelnet

  Üdv! Olyan hibát tapasztalok mikor speedtesten mérek, hogy felmegy maxig a sebesség 125 mbitig majd egy darabig fent van és utána elkezd csökkenni elöször gyorsan, majd utana mar csak szazadonkent a sebesség. Miközben ez történik az ami jelzi a haladást speedtesten az nem mozdul, majd egyszer csak alkalmanként megindul kis időre majd kezdődik elölről, de a lényeg h nem fut le a mérés a végéig. Netezés közben néha azt tapasztalom, hogy ugyan már kattintottam a linkre de még megy körbe a jel h dolgozik de aztan csak ujrakattintgatasok utan jön be a következő oldal. Facebookon pl olyat tapasztalok, hogy bejön a kezdőoldal teteje de pl a régebbi történések az idővonalon nem töltődnek be. A belső hálózatom egy telekom router/modemből áll ami 25 méter utp kabellet van összekötve egy Tp-link WR 1043 ND V3-as routerrel kábelen, plusz a számítógépem is utp kábellel (1-2m) van összekötve a tp-linkkel. A 25 méteres kábel. lehet hogy 1-2 helyen meg van törve, de a mérések alatt pingelve a routert a modemet es a bixet is nincs csomagveszteség. Viszont a speedtest olykor nem fut végig és tapasztalom a hibákat. Kipróbáltam úgy is, hogy a 25méteres kábelt direktben dugtam a gépre, úgy is rossz volt. Még kipróbalom, hogy direktben összekötök egy gépet a modemmel kiiktatva a 25 méteres kábelt és a routert. Az utp kábelemmel lehet a baj vagy más oka lehet, hogy ezt produkálja? Nem akarom az 1212-t zargatni addig amíg lehet, hogy a kábel a rossz, de azért kiváncsi vagyok hátha van itt ügyesebb okosabb ember nálam a témában
 8. Hát megakadt a rendszerben, felhívtam úja a 1412-t es annak ellenere h megbeszeltem mindent az ugyfelszolgalattal nem lett elindítva a folyamat. Még jó, hogy felhívtam újra.
 9. Üdv! Szombaton telefonos ügyfélszolgálaton magasabb kábelnet csomagra váltottam és megmondom őszintén nem emlékszem mit mondott az ügyintéző, hogy mennyi időbe telik mire megkapom a nagyobb sávszélességet. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ez mennyi időt vesz igénybe nem 48 vagy 72 óra? Oda akartam feltenni abba a topicba de kulon rakta sorry.