Ugrás a tartalomhoz
  • 0

magenta google cache elérhetetlen? ipv6?


NemoNobody

Kérdés

Kicsit reménytelen ennyire konkrét műszaki kérdést feltenni, de ha jól érzékelem, akkor a matávos google cache elérhetetlenné vált (legalábbis innen docsisról), ipv6-on mindenképp, a v4-et most nem tudom egyszerűen megnézni, de mintha ott is.

Ez nem most kezdődött, már pár napja így van. Van, aki arra tippelget hogy google probléma, van aki szerint pedig nem. Én ezt innen nem látom, csak azt, hogy a matávos ipv6-on semmiféle google play nem megy, és a youtube is időnként végtelenbe réved.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Oké, én is bejelentettem; valóban tegnap óta tudnak róla. Remélem addig is míg kiderítik hogy mi van (mondjuk nem egy űrtechnológiai probléma megnézni, mert a cache nem is pingel) nyomnak rá egy cache draint hogy a google ne küldje oda az ügyfeleket (vagy, ha esetleg értelmes mérnök olvassa, kiszedi a hibás subneteket a bgp-ből, hint hint), mert kikerülni szinte lehetetlen.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Addig is annak aki esetleg olvassa, de nem érti:

Ez azt jelenti, hogy minden google szolgáltatás ami nagyobb file-okat kezel (google play, youtube, google music, google books, google drive, ...) cache-el (gyorsítótáraz), és ami szerepel a LilapacaSzolgáltató (MT) helyi cache serverén azt nem amerikából kapod hanem a lilapacától. Mivel a lilapaca cache nem érhető el, vagy nem működik, így a tartalmat nem kapod meg. A google play örökké teker, a youtube örökké bufferel, a zenék és a pdf-ek örökké töltődnek.

Ha olyan tartalmat kérsz ami nincs benne a helyi cache-ben akkor pedig minden szépen működik. Ez a ritkán nézett esetekben lehetséges.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...