anonymus Posztolva ekkor: 2018. december 28. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. december 28. A Magyar Telekom és a TV2 Csoport megegyezése szerint a Spíler 2 csatorna 2019. március 31- ig továbbra is elérhető lesz a Magyar Telekom csatornakínálatában. Ezen időszak utáni elosztásról az egyeztetések tovább folynak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2018. december 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. december 28. 5 órája, anonymus írta: A Magyar Telekom és a TV2 Csoport megegyezése szerint a Spíler 2 csatorna 2019. március 31- ig továbbra is elérhető lesz a Magyar Telekom csatornakínálatában. Ezen időszak utáni elosztásról az egyeztetések tovább folynak. Párnap és 2019 írunk,nagyon hiányzik a HD verzió! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. december 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. december 28. @ApaFia Akkor már csak 6 évet kell aludni addig ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2018. december 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. december 28. 1 perce, btz írta: @ApaFia Akkor már csak 6 évet kell aludni addig ? Csak nem! Lehetne itt más csatikról beszélni aminek hiányoznak HD verziói! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. december 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. december 28. @ApaFia Engem majdnem leöltek egy fórumon mikor azt mondtam 2023 körül olyan általábos lesz a HD mint az SD, és lehet nekik volt igazuk. Szóval a többi csatorna mire HD lesz, talán 2030-at is írni fogunk, de kívánom, hogy tévedjek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
ApaFia Posztolva: 2018. december 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. december 28. 2 perce, btz írta: @ApaFia Engem majdnem leöltek egy fórumon mikor azt mondtam 2023 körül olyan általábos lesz a HD mint az SD, és lehet nekik volt igazuk. Szóval a többi csatorna mire HD lesz, talán 2030-at is írni fogunk, de kívánom, hogy tévedjek. Sok múlik a szolgáltatón,igaz nem minden,de akarás kérdése .Valamelyik szolgáltatónak meg kell lépni ezt a lépést elsőnek,az hogy a Telekom hanyadik lesz, na az egy jó kérdés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. december 28. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. december 28. 6 perce, btz írta: @ApaFia Engem majdnem leöltek egy fórumon mikor azt mondtam 2023 körül olyan általábos lesz a HD mint az SD, és lehet nekik volt igazuk. Szóval a többi csatorna mire HD lesz, talán 2030-at is írni fogunk, de kívánom, hogy tévedjek. Amíg semmi nem kötelezi ösztönzi őket addig... pl egy fincsi nmhh törvény holnaptól, valami ilyen tartalommal hogy, van tegnaptól minden új csatorna csak hd lehet. a Meglévőknek meg van 2 évük utána minden sd tilos. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.