Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Megszakad az internet és a telefon


Márffy Magdolna

Kérdés

Tisztelt Fórum!

Van egy Huawei HA35-11 digitális elosztóm.Az utóbbi időben sok gond van vele.Pl internetezés közben látom hogy beütöm a gmail.com oldalt és kiirja hogy gmail Ip cime nem található.Ellenőrizze az internet kapcsolódást stb.Mikor ezt tapoasztalom,akkor ránzek a modemre és látom,hogy voip ledlámpája nem ég.Internet még ég,de gmailt google.com ot nem tudja betölteni,egy-egy magyar oldalt iszonyat lassan,de igen.ujrainditottam a modemet,akkor egyideig helyreáll,de ma pl ujrainditás után félóra mulva is megszakad a dolog.Nem volt voip,net még jelzett a monitorom jobb alsó sarkában,ott számitógép ikonnál jelezte hogy van net,de oldalakat nem tudott betölteni.A ténél mondták,hogy gmail.com ip cimét nem találja stb hibaüzenet teljesen normális ilyen esetben.Mert azt jelenti hogy a digitális adatátvitelben van zavar.Már többször jöttek szakadozás miatt ki.Legutóbb Karácsony előtt.kicserélt egy kábelt,utána jo lett,ám eltelt két hét és kezdődik a dolog elölről.Té felvette hibajegynek,illetve visszanyitotta a kéthete lezárt hibajegyet.Valoszinű ki fognak jönni.

Mi lehet ez a gond?Tényleg lehet hogy gmail.com ip cime nem található hibaüzi a modem voip ill digitális adatátvitel hibája miatt?Mert a müszakisok azt mondták akikhez kapcsolt a Té.Számitógép karban van tartva az jó.Mire figyeljek,ha kijönnek?Estleg van e valami ötlet,amire esetleg felhivjam a szerelők figyelmét?Ne hogy azt mondják hogy jó,aztán két hét mulva kezdjük elölről.Optikai kábel nincs még a lakhelyemen,de már kaptunk értesitést,hogy a közeljövöben bevezetik.Attol javulni fog ez a jelenség?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello @Márffy Magdolna, voip hiba nem okozhat ilyet (az a telefon), a net lassúsága, hibája viszont igen. a digitális elosztód alapján gyorsító opciód van (réz turbózva 4G-vel), amit olyan helyen ad a Té, ahol a réz önmagában nem valami gyors. ezen az optika mindenféleképpen javítani fog, így szurkolok, hogy minél gyorsabban elérjen hozzátok is

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Köszönöm. Azt észrevettem, hogy amikor a voip nem világított még net volt de Google-t nem töltötte már be. Aztán fél perc múlva megszakadt a net kapcsolat is. A monitoron a számítógép ikonnál megjelenő egy sárga háromszög benne fekete felkialto jel. Aztán modemen az internet led lámpája kialudt, majd újra jó lett. 

Igen 4g modemen van. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...