Márffy Magdolna

Megszakad az internet és a telefon

Kérdés

Tisztelt Fórum!

Van egy Huawei HA35-11 digitális elosztóm.Az utóbbi időben sok gond van vele.Pl internetezés közben látom hogy beütöm a gmail.com oldalt és kiirja hogy gmail Ip cime nem található.Ellenőrizze az internet kapcsolódást stb.Mikor ezt tapoasztalom,akkor ránzek a modemre és látom,hogy voip ledlámpája nem ég.Internet még ég,de gmailt google.com ot nem tudja betölteni,egy-egy magyar oldalt iszonyat lassan,de igen.ujrainditottam a modemet,akkor egyideig helyreáll,de ma pl ujrainditás után félóra mulva is megszakad a dolog.Nem volt voip,net még jelzett a monitorom jobb alsó sarkában,ott számitógép ikonnál jelezte hogy van net,de oldalakat nem tudott betölteni.A ténél mondták,hogy gmail.com ip cimét nem találja stb hibaüzenet teljesen normális ilyen esetben.Mert azt jelenti hogy a digitális adatátvitelben van zavar.Már többször jöttek szakadozás miatt ki.Legutóbb Karácsony előtt.kicserélt egy kábelt,utána jo lett,ám eltelt két hét és kezdődik a dolog elölről.Té felvette hibajegynek,illetve visszanyitotta a kéthete lezárt hibajegyet.Valoszinű ki fognak jönni.

Mi lehet ez a gond?Tényleg lehet hogy gmail.com ip cime nem található hibaüzi a modem voip ill digitális adatátvitel hibája miatt?Mert a müszakisok azt mondták akikhez kapcsolt a Té.Számitógép karban van tartva az jó.Mire figyeljek,ha kijönnek?Estleg van e valami ötlet,amire esetleg felhivjam a szerelők figyelmét?Ne hogy azt mondják hogy jó,aztán két hét mulva kezdjük elölről.Optikai kábel nincs még a lakhelyemen,de már kaptunk értesitést,hogy a közeljövöben bevezetik.Attol javulni fog ez a jelenség?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Köszönöm. Azt észrevettem, hogy amikor a voip nem világított még net volt de Google-t nem töltötte már be. Aztán fél perc múlva megszakadt a net kapcsolat is. A monitoron a számítógép ikonnál megjelenő egy sárga háromszög benne fekete felkialto jel. Aztán modemen az internet led lámpája kialudt, majd újra jó lett. 

Igen 4g modemen van. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @Márffy Magdolna, voip hiba nem okozhat ilyet (az a telefon), a net lassúsága, hibája viszont igen. a digitális elosztód alapján gyorsító opciód van (réz turbózva 4G-vel), amit olyan helyen ad a Té, ahol a réz önmagában nem valami gyors. ezen az optika mindenféleképpen javítani fog, így szurkolok, hogy minél gyorsabban elérjen hozzátok is

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most