Esmi Posztolva ekkor: 2019. február 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. február 18. (szerkesztve) Az a problemam hogy kulfoldon tartozkodom es elfelejtettem a pin kodom 3 probalkozast elrontottam.. szoval a pukkodra lenne szuksegem ami ehez a szamhoz szukseges hogy tudok kapcsolatba lepni ez miatt esetleg telefonon keresztul megtudjak nekem mondani a szamom pukkodjat mas telefonszamrol felhivva? Koszonom a valaszt Szerkesztve ekkor: 2019. február 18. Szerkesztő: Esmi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. február 18. Megosztás Posztolva: 2019. február 18. Üdv! Itt olvashatsz bővebben a PIN és a PUK kiderítésének lehetséges módjairól. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Esmi
Az a problemam hogy kulfoldon tartozkodom es elfelejtettem a pin kodom 3 probalkozast elrontottam..
szoval a pukkodra lenne szuksegem ami ehez a szamhoz szukseges hogy tudok kapcsolatba lepni ez miatt
esetleg telefonon keresztul megtudjak nekem mondani a szamom pukkodjat mas telefonszamrol felhivva?
Koszonom a valaszt
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: EsmiLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.