renegat

Optika Kecskemét - Kiskertváros

Kérdés

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy van-e tervben hálózatfejlesztés / optika kiépítés Kecskemét egy útépítésű területén, ami Kiskertváros nevet viseli (korábbi Halasi úti hobbik terület).

Jelenleg nincs vezetékes internet vagy tv szolgáltatás, viszont (amennyiben jók az infóim) optikai kábelvezeték van ezen a részen, ugyanis Jakabszállás irányába itt húzták el az optikát.

Korábban volt aláírásgyűjtés, amit, úgy tudom, sokan alá is írtak - nem tudom hány előfizetés szükséges, hogy a befektetés megtérüljön, de elég sokan laknak már ezen a részen és sokan építkeznek is. Mivel ott van az optika, nem gondolom, hogy nagy befektetés lenne behúzni az utcákba majd az ingatlanokhoz is.

2019-03-01 09_03_24-Sóvirág u. – Google Térkép.png

 

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Szia @renegat !

Szerintem az a legegyszerűbb, ha írsz egy e-mail-t a kérdéseddel, adataid megadásával a Telekom oldaláról elérhető "Írjon nekünk!" felületről vagy az ugyfelszolgalat@telekom.hu címre. Így leveledet továbbítják az illetékes területi mérnökséghez, akik naprakész információval tudnak szolgálni arról, várható-e hálózatfejlesztés a településeden.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most