fdsafjdsaéjkléfdsa Posztolva ekkor: 2019. március 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. március 1. Ha külföldre kitelepülés után külföldön is szeretném használni a mobilelőfizetésemet és mobilinternetet, van-e erre lehetőség, és milyen feltételekkel? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2019. március 1. Megosztás Posztolva: 2019. március 1. Igen van lehetőség, habár elég költséges megoldás, helyi SIMmel jobban járnál. Az ÁSZF szerint, ha EU területre mész, akkor EU Roaming többletdíj fog terhelődni a huzamosabb külföldi tartózkodásod miatt. Ha nem EUs országba mész, akkor pedig Roaming díjat kell fizetned. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2019. március 1. Megosztás Posztolva: 2019. március 1. Amíg a havi számla ki van fizetve nem lesz kötbér szerintem. Nem hallottam ilyenről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fdsafjdsaéjkléfdsa Posztolva: 2019. március 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. március 1. (szerkesztve) Köszi! A kérdés tulajdonképpen úgy bővülne, hogy meglévő MAGENTA 1 előfizetéssel korlátlan mobil beszélgetéssel és internethasználattak, hűségidővel, és mobilkészülékvásárlással megtoldott előfizetői szerződés van. Úgy hallottam, ha hosszabb ideig valaki nem indít hívást magyarországi cellából, akkor a kötbérek is esedékessé válnak. Azt nyilván gondoltam, hogy a nem méltányios használat mértékén túl plussz költség terhel majd, de mi a helyzet a kötbérrel? És kell ez a magyar cellás hívásindítás kb. 4 havonta vagy nem szükséges, egyszerűen csak többet fizetek? Jaa és EU terület lenne! Szerkesztve ekkor: 2019. március 1. Szerkesztő: fdsafjdsaéjkléfdsa Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
fdsafjdsaéjkléfdsa
Ha külföldre kitelepülés után külföldön is szeretném használni a mobilelőfizetésemet és mobilinternetet, van-e erre lehetőség, és milyen feltételekkel?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.