fdsafjdsaéjkléfdsa Posztolva ekkor: 2019. március 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. március 1. Ha külföldre kitelepülés után külföldön is szeretném használni a mobilelőfizetésemet és mobilinternetet, van-e erre lehetőség, és milyen feltételekkel? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2019. március 1. Megosztás Posztolva: 2019. március 1. Igen van lehetőség, habár elég költséges megoldás, helyi SIMmel jobban járnál. Az ÁSZF szerint, ha EU területre mész, akkor EU Roaming többletdíj fog terhelődni a huzamosabb külföldi tartózkodásod miatt. Ha nem EUs országba mész, akkor pedig Roaming díjat kell fizetned. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fdsafjdsaéjkléfdsa Posztolva: 2019. március 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. március 1. (szerkesztve) Köszi! A kérdés tulajdonképpen úgy bővülne, hogy meglévő MAGENTA 1 előfizetéssel korlátlan mobil beszélgetéssel és internethasználattak, hűségidővel, és mobilkészülékvásárlással megtoldott előfizetői szerződés van. Úgy hallottam, ha hosszabb ideig valaki nem indít hívást magyarországi cellából, akkor a kötbérek is esedékessé válnak. Azt nyilván gondoltam, hogy a nem méltányios használat mértékén túl plussz költség terhel majd, de mi a helyzet a kötbérrel? És kell ez a magyar cellás hívásindítás kb. 4 havonta vagy nem szükséges, egyszerűen csak többet fizetek? Jaa és EU terület lenne! Szerkesztve ekkor: 2019. március 1. Szerkesztő: fdsafjdsaéjkléfdsa Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2019. március 1. Megosztás Posztolva: 2019. március 1. Amíg a havi számla ki van fizetve nem lesz kötbér szerintem. Nem hallottam ilyenről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
fdsafjdsaéjkléfdsa
Ha külföldre kitelepülés után külföldön is szeretném használni a mobilelőfizetésemet és mobilinternetet, van-e erre lehetőség, és milyen feltételekkel?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.